Bu resmen al sat kağıdı olmuş. Aslinda saba demiştim yüzde 5 diye bu sefer hata ettim bekledim.simdi karsiz zararsız çıkıyorum. Bir daha almam herhalde. Kalanlara Allah sabır versin. Ytd
Printable View
Bu resmen al sat kağıdı olmuş. Aslinda saba demiştim yüzde 5 diye bu sefer hata ettim bekledim.simdi karsiz zararsız çıkıyorum. Bir daha almam herhalde. Kalanlara Allah sabır versin. Ytd
Burda şunu da belirtmek isterim. Son zamanlarda sadece banvt değil bütün hisselerde aynı hareketleri görüyorum. Önce yuzde 5-6-7-8 gibi çıkış sonra akşama kadar aşağıya süzülüş. Öyle tavan giden hissede yok. Yeni trend bu herhalde. Ben de ona gore hareket edeceğim bundan sonra.ytd
Yine ben geldim. Çıktıktan sonra baktım bist çöküyor. Bütün hisseler patır patır dökülüyor. Banvite baktım 20 nin altina inmiyor.demek ki pek niyeti yok daha da düşmeye dedim atladım. Ama bu sefer yarın için hiç bir düşüncem ve beklentim yok.bu sefer girmem ani bir refleks ile oldu.İnşallah doğru bir karar vermisimdir.
Bistin durumu vahim. Bunu fırsat bilen spekler hisseleri iyice düşürüp bedavadan ky dan alma peşinde. Yalnız banviti anlamıyorum. Yani dusurse ne olacak ki zaten kaç kişi vardır ki hissedede.ben banvitten tam tersi yükselmesini beklerdim. Neyse bakacaz artık. Ytd
Terazi kardeş meydan sana kalmış senden başka kimse yok
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz mi onun değerini bilmiyoruz o mu bizim anlamadım. Alıp alıp satsak ikiye katlamıştık ama kısmet. Ytd.
Ben ne yapayım 7000 lot 3 lerden dursaydı
Evt bir gun sonu daha banvt eksi kapatmayı başaracak gibi.
Artık dinlenmenin sonunda gibiyiz. Bugün 5 ten sonra bi hareket başlarsa atlayacağım.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Kapanışa doğru ufakta olsa bir hareketlenme oldu. Tabiki bu yarın için bir anlam ifade etmez. Ama sizin de dediği gibi dinlenmenin sonuna geldi. Artık ya yukarı ya da aşağı sert bir şekilde gidecek. İnşallah yukarı olur. Öyle olacağını düşündüğüm için bugün ısrarla durdum. Yine de yarın göreceğiz Anya mı Konya mı? Ytd
Güniçinde toplam 9900 lot topladım. 28 i geçmesini bekleyeceğim. Yarın iddialı olacak ama yüzde 20 bekliyorum. Olmadı cuma.
Son bir ayda 3. Kez aldım 13000 lotu aldığım gün tavandan. 11.000 tane yi ertesi gün %13 le verdim. Bunuda kar edene kadar satmam. O anlayışa karşıyım ky alırsa düşermiş. Ky yanlış zamanda alırsa düşer
Inanasım gelmiyor. Böyle yüksek miktarla benim girdiğim hiç bir hissede dediğiniz yukselisleri yaşamadım. Eğer banvitte gerçekten bunu yaşamışsanız ben de yarın diğer hisseleri boşaltıp buraya yuklenecegim. Zira yarın ben de tavan bekliyordum ama yuklenmekten hep çekindim.ytd
Kimseye yalan borcum yok dostum. Beni bilen bilir bu forumda
Bu kadar çok kazanabiliyorsaniz önünüzde saygıyla eğiliyorum. Bunu ironi olsun diye söylemiyorum gerçekten ilk defa bu meblağlarla girip 1 günde % 10 ları tavanları yaşayana rastladım. Açıkçası ben 30-40 binle bir hisseye dalsam hissenin felegi şaşıyor. (Çapsız hisseleri demiyorum bile)ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1a2523e1a5.png
Bu aylık işlem hacmim. Bir fikir verir sanırım. İyi hisseyi iyi zamanda girdiğinde mutlaka kazanırsın
Bugüne kadar demek ki ben borsayı öğrenememisim.vay be iyi oldu sizi tanıdığım.bana umut ve ilham verdiniz. Şimdi banvitte iyi bir yükseliş olursa bu teziniz teyit olacak ve ben borsada iyi paralar kazanilabilecegime inanacağım.
İnşallah. Kazanmak kolay az sabır gerekir. Ben hatalarımdan ders aldıkça kazandım kolay olmadı.
Merhaba onbinde 2.5
Her gün artiyla başlayıp eksiye iniyorduk.bugun tam tersi olacak gibi.simdi yuzde 1-2 ekside olması hiç önemli değil bu hisse için. Biz biliyoruz ki spek istese bir saniyede yüzde 5 yapar.onun keyfini bekliyoruz. Ne yapalım güç onlarda.ytd
Şu an 20, 20 deyiz. Artıya geçmesini ve 21 üstüne çıkmasını bekliyorum. Ytd
Tekkeyi beklemeye devam. Umarım hepimiz için iyi yerlere gelir. Stefan arkadaşımızın kıymetli yorumlarını bekliyoruz. YTD.
Beklediğim hareketi yapmadı piyasadan ışık görmediğim için bugün malın tamamını verdim yaklaşık 2000 TL zararla. Portföyün tamamını boşalttım yalnızca Ateks aldım. Banvit aşağılara gelirse onu da yerine koyacağım. Ama Borsada ne yazıkki 100.000 deneyecek gibi bir görüntü var.
19.70 lerde gelmiş olduğunuzu düşünüyorum. YTD.
Yok gelmedim nakit pozdayım sayılır. Bir süre de çok az hisse taşıyacağım. Belki biraz da açığa satabilirim.
Sayın terazi yarın için bir yorum alabilirmiyiz.
20 nin altını çok tehlikeli görüyorum her zaman. Ama yarın tabiki bistin artı olacağını düşünerek banvitinde 20 nin hatta 21 in üstünde tamamlayacagini tahmin ediyorum. 19 ,5 altına sarkarsa işimiz zor.belki de orda zararla çıkarım. İnşallah öyle olmaz. Banvit cumaları sever deyip beklemeye devam derim.ytd
Sayın terazi teşekkür ederim.
Su anki hareketlere bir yorumunuz var mi sayin Terazi. Burnunu asagi cevirmis yukari kaldiramiyor gibi. YTD
Bu seviyelerden tekrar toparlanıyordu, bugün de yapacak mı acaba. Ytd
19'u gördü
Pasta gonderebilecek var mi
Kim bulaştı buna adam hıncını alamadı