Müthiş performans.
Printable View
Müthiş performans.
Yeni Tüpraş bu olacak sanırım.
Şirketlerin kralı. Elinde olana hayırlı olsun. Deva bunu yakalayacak diye sattım, nasip değilmiş, şimdilik! Tez elden toplatacağım.
Ccola sız portföy portföy değildir!
Coca Cola İçecek (CCOLA, Pozitif): Şirket'in 3Ç2020 ana ortaklık net dönem karı 857,1mn TL ile 630mn TL olan ortalama piyasa beklentisinin üzerinde gerçekleşmiştir. Şirket'in 3Ç2019'da 556,5mn TL ana ortaklık net dönem karı açıklamıştı. Satış gelirleri üçüncü çeyrekte bir önceki yılın aynı dönemine göre %29,2 oranında artan Şirket'in brüt karı ise %42 oranında artarak 1.918mn TL'ye yükselmiştir. Aynı dönemde operasyonel giderler %6 oranında artarken, diğer faaliyetlerden 25,9mn TL gider kaydedilmiş ve böylece faaliyet karı %73,7 oranında artarak 1.184mn TL'ye ulaşmıştır. Yatırım faaliyetlerinden 7,6mn TL gelir kaydedilirken, finansman giderleri de 16,2mn TL'yi göstermiştir. 237,6mn TL'lik vergi gideri sonrası net dönem karı 937,3mn TL olurken, azınlık payı düşüldükten sonra ana ortaklık net dönem karı 857,1mn TL olarak gerçekleşmiştir.
Üçüncü çeyrek kar rakamıyla birlikte Şirket'in Ocak-Eylül dönemi ana ortaklık net dönem karı 1.396mn TL'ye ulaşmıştır. Bir önceki yılın aynı döneminde ana ortaklık net dönem karı 965,2mn TL idi.
Ziraat Yatırım
Eksi :))) ccola adam olmaz
bu bılancoya nasıl satıs gelıyor anlamadım...
pek anlamadıgım ıcın de aldım bıraz...
daha satarlarsa da hıc anlamam; hıc anlamayınca da daha cok alırım halıyle...
bakalım noolcak...
Akşam kapanış fiyatına ve yarına bakın. Yeşilleri görürsünüz
Kırmızıdayken akşam kapanış fiyatında ve ertesi gün yeşile döndü. Dediğimi gördünüz mü? Ne olursa olsun elimde tuttuğum kağıtlardan biri. Uzun zamandır hareketlerini izliyorum. CCola böyle bir kağıttır. Elinde tutana hayırlı olsun. Hem kısada hem uzunda önü açık.
*hsbc, coca-cola içecek için hedef fiyatını 60,0 tl'den 70,0 tl'ye yükseltti, tavsiyesini 'al' olarak tekrarladı
Merhabalar,
CCOLA 2020/9 bilançosuna göre çıkardığım tablo ve grafikleri aşağıdaki linkte paylaşıyorum. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Demek ki satma zamanı gelmiş:)
Hisse 50 Tl den 59 a gelmiş.Sanarsın ki,Türkiye deki Cola,ana markayı satın almış..Sağlam patlayacak borsa balonu 19 Kasım sonrası
https://s20.directupload.net/images/201201/3ktgg8pj.jpg
üç aylık takas
Cefaks sende olmasan topikte kimse olmayacak. 15 günden fazla kimse uğramıyor sayfaya
Pek bir sessiz buralar .kapanışta iyi aldılar
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine kimse yok iki kelam edelim xxx fiyat olunca mı gelecek millet nedir
Un var, yağ var helvayı yapacak ustayı bekliyoruz sessizce. İnsanlar ccola neyini beğenmiyor ilginç gerçekten.
Takas yuzde80 yabancıda diye begenmiyorlar heralde, bilanço iyi diyede olabilir:)
CAPITAL Dergisi'nin İş dünyasının En Beğenilen Şirketleri 2020 listesi yayınlandı.
1-Koç Holding
2-Arçelik
3-Unilever
4-Eczacıbaşı Topluluğu
5-Turkcell
6-Türkiye İş Bankası
7-Getir
8-P&G/Coca-Cola
9-Trendyol/Yemeksepeti
10-LC Waikiki
11-Garanti BBVA/THY
12-Google/Borusan Holding
13-Sabancı Holding/Vodafone
14-Şişecam
15-Migros
16-Opet/Aselsan
17-Amazon Türkiye/BSH
18-Microsoft/Tüpraş
19-Apple Türkiye
20-Ford Otosan/Hepsiburada
Millet kervan alacaz diye birbirini kırıyor 34 kat talep, bu paranın birazı cola ya ugrasa yeter. 62 üzerinde kalabilirse hisse önü açılır.
Yine geldim yine kimseler yok xxx
64 olduk [emoji7]
2021 19kasımımı kastedmiştiniz 2022 mi yoksa
Hayırlı işler geldim ytd
Hoşgeldin kimseler yok kendim çalıp kendim oynuyordum
Genelde boş topikleri severim. Bana göre boş topik eşittir az küçük yatırımcı ve toplu hisse demektir. Doğal olarak, her an hızlı yükseliş olasılığı çok yüksek demektir.
Topik boş! Bu güzel.
Geçen yıl girip çıkmıştım. Biraz önce grafiğine bir göz attım.
7 yıl önce bugün (17 Aralık 2013 ) 54 ₺ imiş.
Şimdi 62-63 ₺.
Bundan daha primsiz kaç hisse vardır acaba?
Hiç düşünmeden aldım.
Portföyüm de hep böyle boş topik hisseleri var. Ne zaman ortalık kalabalıklaşmaya başlar. O zaman satış zamanı geldi der, satarım.
Bol kazançlar.
Şansta yorulur şanssızlıkta, Bir döngü biter bir döngü başlar. Yeni gelenler hoş gelmiş bereketli gelmiş
yıllarca 30 bandı 40 bandı idi. geçen sene 26 tl ye bile alım fırsatı verdi.26 tl den alan da deli kazandı. topic ile kağıt ilişkisi çok alakasız, kağıda mı yatırım yapıyorsunuz , topiğe mi? nice topiklerde kağıtları ne götürdüler.
bunu bu hisseye yatırım yapanlara yazıyorum. şirkete yatırım yapılır topiğe değil. 100 tane fake hesap açılır, ccolada yazarlar, satak mı yani?
Sizde belirtmişsiniz, ''ne kağıtları götürdüler!''Diye. Mesela geçen yıl RTALB 1-2 liralardaydı.
Ccola 30' lu fiyatlardan, 60 lara gelmiş. Çok mu?
Topik/Hisse ilişkisi olmaz mı hiç!
Hisseyi satın alan, hisse-net'i bilen bir çok yatırımcı, hissenin topiğine elindeki hissenin faziletlerini sıralar ki, talep artsın ve hisse fiyatı yükselsin. Hesabın fake olup olmaması hiç önemli değil! Sonuçta topiğin kalabalık görünmesi veya kalabalık olması benim için itici bir unsurdur.
İçinde bulunduğu düzeltme hareketi bitsin. Yükselişin başladığını hep birlikte göreceğiz.
On yılı geçti borsaya girelim bu zamana kadar ilk defa ccola kısmet oldu şimdilik biraz eksideyim zararı yok ilk defa bu fiyatlarda gördüm ccolayı umarım dönüş yapmaz iyi haberler gelirde bizde nasipleniriz dolar bazında grafik bekliyorum teknikci arkadaşlar dan yatırım tavsiyesi değildir
Hoşgeldin birilerini görmek güzel hayırlı olsun . Dolar bazlı begendiğimden bende buradayım 30 lu fiyatlardan bu yana nasibimiz varsa artık bakalım .