Morpiho BOYP çatısı altında değil. Satışından elde edilecek para veya gelir BOYP kasasındaki girmez boyner holding kasasına girer. BOYP.yi ancak psikolojik olarak veya tahtadaki hakim güç isterse etkileyebilir yoksa direkt ilgisi olmaz...
Printable View
Morpiho BOYP çatısı altında değil. Satışından elde edilecek para veya gelir BOYP kasasındaki girmez boyner holding kasasına girer. BOYP.yi ancak psikolojik olarak veya tahtadaki hakim güç isterse etkileyebilir yoksa direkt ilgisi olmaz...
Yavaş yavaş aşağıdaki hedefe doğru iniyoruz (neresiyse). Allah sonumuzu hayırlı etsin. Millet bu endekste paranın dibini buldu, kardan dört köşe.
Biz ise her gün zarar.:vk:
vay vay vaaaayyy....
tahtada osurmalı sıçmalı ayin var...:seyt:
YTD...
2 sene önceki fiyatına geldi, arttırım için gerekli parayı bulana kadar teyzem satacak anlaşılan, bu da nereden baksan malının %7 si filan eder, ne kadar vardı ne kadar sattı ki şu ana kadar acaba? bu arada a1 capital dürzüsü hsbc ********inin mallarını mı satıyor?
Yazık hiç ettiler resmen
hsbc satışı sadece 321 lot..
a1 devamlı takozlayarak fiktif işlemlerle tahtayı düşürdü.. ve küçük yatırımcıyı panikleterek satışa zorluyor..
Zarar hergün artıyor çok fena yakaladılar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar hisse en dip nereye kadar gidebilir..Hani bilelimde borclu cıkmayalım bide.. :)
C5503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sinir sahibi oldum sayende.. :)
yarın bültene girerse görürüm ben a1'i hsbc' yi, 50 den sıraya girerler önümde...
Bugün de %3 civarında kaybettik/kaybediyoruz şükürler olsun. Aq kağıdı bi güldürmedi..
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dalyanak hasan...kendinle beraber bizide bitirdi.:yahoo:
sermayeyi kediye yükledi dalyanak...
kızgın tavaya atılmış bir kaşık margarin gibi hergün eriyor.
YTD...
İşlem hacmi de tam 10 bin Lot olmuş. Umarım hayırlı bir işarettir. Nelerden medet ummaya başladım. Deliriyorum galiba :))
[QUOTE=dobrowski;416460]İşlem hacmi de tam 10 bin Lot olmuş. Umarım hayırlı bir işarettir. Nelerden medet ummaya başladım. Deliriyorum galiba :))
hacimli düşüyorsa hayra alamet değildir
Ne oldu haber mi var
şalteri indirdiler..-9,66
BOYP.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
Böyle bir haber var. Başımıza gelmeyen kalmadı aq.
açılıştan bu yana toplam 3,000 lot işlemle tahtayı %10 düşürüyorlar.
22 senelik borsa hayatımda böyle ****** bir şirket sahibi görmedim.
SPK....BİST yönetimi tam bir senedir yapılan soyguna göz yumuyor...
YTD...
Bunu neden ister hasan asıl sorun bu
Bu KY dökme operasyonu falan değil ,başka bir sorun var ,zaten fazla KY kaldığını düşünmüyoyum
Bİrkaç peygamber sabrı olanların dışında
Şİmdiye kadar kolu bacağı bırakıp gitmiştir KY, düşüşün başlangıcının geçende yıldönümü oldu ,1 seneden fazla oldu sürekli düşüyor KY mi kalır hissede
Geçen gün bir ufak 300 aldım ,küçük sıyrıkla kendimi zor kurtardım ,
Esas anlayamadığım bu iblise gökten zembille 0 maliyetlen mi geldi bu lotlar ? anlamak mümkün değil
kendi ayağına sıkıp duruyor
Senette olanlara allah sabır versin
Tahtası kapanma durumu mu var?
Yoksa bu kadar hızlı düşmezdi bu meret.
Ya da bedelsizden vazgeçtiler.
Gerçi vazgeçseler tam tersi olmaz mı yukarı gitmez miydi?
Bizim için gelebilecek en hayırlı haber boynerlerin bu şirketi yabancıya satmalarıdır. Alan olur mu bilemem.
Başka türlü dötü kurtaramayız.
Hasana mail atmak lazım
Hergün eriyoruz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
A1 capitaldeki elemanın 5000 lotu var, alıyo, satıyo, alıyo olmadı yine satıyo, dengesiz mahlukat, bülten çözecek bu işi bülten,9 martta başvuru yayınlanmış, 70 gün olmuş, eyyy sepekaa dedirtmeyin bize, bu hafta da yoksa haftaya 40 altında buluruz mazallah kendimizi...
4490 5k işlem oldu
Ilginç işlemler
Kim aldı acaba
5k işlem ne demek, anlamı nedir
bu dalyanak hasan'a
zenginler kulübünden sanayici arkadaşları soruyordur...
olum, sana ne soktularda sen tam bir yıldır hergün kızarıyorsun diye.
kendini erittin...yedin bitirdin leee...:drunk::kahkah::kahkah:
Sinir sahibi oldum :)
Genel kurulu spk tarafindan tescil edilmeden bedelliye izin çikmayacak. Bu haftada bültende yok.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede acı olan ne biliyor musunuz? Zarar etmeye herkes alıştı. Artık herkesin inancı dağıldı ve bitti. Size 3 örnek vereyim.
1. İŞ BANKASI daha 5 gün önce 300 bin lot 52 den özel emir geçirdi. Dün tahtanın boş olduğunu görüp 40.20 ye kadar mal verdi.bu işlemi yapan kurumda enaz 300 bin lot olan birivar.
2. yapıkredi daha 3 gün önce 48.20 ortalama ile 1700 lot mal aldı. Ama dün 1 lot 1lot vererek hissenin 43 ün altında kalmasını sağlayıp durdu.
3. AKBANK en ilginçi de bu kurum. Latife nin sattığı 70 bin lotun enaz 60 bin lotunu 2 ay boyunca 54-55 ortalamayla aldı. Dün Gedik 44.90 a kadar aldı. hisse 90 lot 44.90 alışta a1 44.90 A VERDİ. veee ANINDA 43.28 E 70 YETMİŞ BASAMAK AŞAĞIYA SATIŞ GELDİ. BAKIYORUZ BU SATIŞ KİMİN. AKBANK SON İŞLEM 44.90 , 43.28 SATIŞTA. BU KAFAYLA biz daha çok zarar edriz.Malının değerini bilen yok. Birde 10 lot 5 lot alıp iki üç basamak yukarı satıp 50 kuruş 75 kuruş kazanmak isteyen zavallılar var. ZOR işimiz çok zor. Hasan latife bahane küçük yatırımcıda artık kendi ayağına sıkmaya başladı. Bu gemide biz en alt kattayız. Üsteki zenginleri önce kurtarırlar bizde daha gökyüzünü görmeden boğuluruz.
A1 bugün hisseyi yukarda tutmak için çok uğraşıyor . ama ona destek verecek kimse yok. oyak ın satıştaki 1000 lotu alınsa 45 i göreceğiz gibi