Sebep yoksa geri gelmesin
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sebep yoksa geri gelmesin
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 tl ye alan yoktu 522 bin alıcı var 2.46 da. Neyse ben kapattım ekranı. Geri gelir diye bekledim ama gelmedi. Kalanlarla yola devam edeceğiz.
tavanda kaç lot var kademe paylaşabilir misiniz rica etsem ?
604k
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakan Kürklü gerimi döndü acaba
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baya silkelediler bugun,speğin tecrübelisine denk geldik..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6cb0e07c6d.jpg
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karanlık odada 2 katına çıkmış, yarın % 10 var gibi görünüyor
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir tavan daha yapar mı acaba...Malum dün tavanda 1 m den fazla lot vardı...Bol kazançlar...
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2.63 ten açtık...
ytd..
pasta nasıl?
2.60 da epey oyalandı
şimdi 2.70 de oyalanıyor
geçen bi arkadaş vardı 1.98 den alırım diye
bugün taban yaparsa alabilir sanırım..
ytd..
şimdi de 2.80 de oyalanıyor..
ytd..
Çıkış icin olan beklenti, yada neden nedir bilen varmı, ???neden kimse yazmıyor...iki gündür tavana gidiyor ve de kimse yok bu forumda????
KADEME gönderebilecek arkadaş var mı acaba
Ek 3535 verdim artık nasip bu kadarmış %25 kazandırdı. İnşallah maliyetinize kadar gelir kar edersiniz.
dostum 12M olması bi anlam ifade etmiyor. bunun ne kadarı alış ne kadarı satış. yani para girişi mi var çıkışı mı bu önemli yoksa cep to cep se bi işe yaramaz ben sadece 20.000 tl ile 3,79-3,85 arasında 80.000 lik işlem hacmi yarattım. anlayacağınız hacmin alım lehinde şişmesi işe yarar.
sen bu bilgiye vakıfsan ve paylaşabiliyorsan ne ala yoksa hacimi övmenin anlamı yok
Ek 3536 küçük küçük sabırla topladık şimdi alınır mı? bence alınmaz. Ama size alım uygun olabilir. %35 iki günde iyi düşün karar ver. Yatırım alım-satım tavsiyesi değildir.
Ek 3538 durum budur şimdilik
bu neydi şimdi ? ağa bizle elenir mi yoğsam
yok yok bence ağa bize geçirir
biri almak istiyor biri satmak istiyor heyecan arıyolar sanırım :)
hakan oyun mu oynuyo acaba
gerçi 500.000 lotu varmış da satmış da filan diyolardı da hikaye bence..
ytd..
Yok yok ağa herhal bize geçiriiiirrr
hocam yazdıklarına bi bakıyorum. diyorum ki bu da ky biz gibi. bi başka yorumuna bakıyorum yok spek uşağı diyorum bi başka yorumunda aha spekin taa kendisi diyorum. hakkat sen ne ayaksın. dediklerin sürekli çelişki yaratıyor. kaç kere net bir sevap bekleyen soru sordum oralı olmadın. ama hacim de hacim diye dem vurdun. daha saymadan sen bi şey de bari
hocam burası geyik yeri mi ? Vallahi de billahi de ben senin yorumların üzerine etkilenip mal aldım ve şimdi 1000 tl zarar dayım. Sen geyik yapacaksın diye. Hak mı bu şimdi. Bu forum da çok değerli arkadaşlar var iyi okuyan analiz eden ön görüde bulunan benim gibi hiç bir şey bilmeyenler etkileniyor işte bi bildiği var demek ki tecrübelidir demek ki diye. Ama gelinen duruma baksana. 5,90 dan malın kalmasına üzüldüm elbette ama faturasını burda ileri geri, çelişkili ifadeler le insanları yanlış yönlendirerek kesemezsin. Boşuna dememişler bi şey biliyorsan konuş ki feyz alalım ama bi halt bildiğin yoksa sus ki hiç olmaz sa adam sanalım. Bilmem anlatabildim mi ?
Umarım eski rakamlarına çıkarda bekleyenlerin zararı çıkar. Beklediklerine değsin.
YTD.
ohhh ne güzel yaa imza kısmına ytd değildir yazdın mı herşeyi konuşmak serbest öyle mi ? yaz ytd yi 12 M işlem hacmi olmuş öğleden sonra bu kağıt tavan de. bi sakıncası yok öyle mi ? şimdi ben imza kısmına söylediklerimi ciddiye almayın deli saçmasıdır deyip. anana avradına sövsem anlınmayacaksın demek ki