Ha doco ha menderes tekstil
Printable View
Ha doco ha menderes tekstil
Catering işinde darbe yer diğer sektörlerde THY hariç geçen sene tüm sektörlerde en az yüzde 20- 30 aralığında büyüyen bir şirket sürekli yatırım yapıp büyüyen bir firma hikayede bitmez.
ytd
Günaydın Audi, neden biz hisse yi düşünüyoruz ya Turkish doco da çalışanlar var, muhakkak etkilenecekler bu durumdan, Menderes tekstil de asgari ücretle çalıştırıyor ve iş olmayınca çıkarıyor, Atilla nında bu patrondan farkı kalmaz,hem yatırımcı Soğutuyor, hem de çalışanı yok edecek
Benim bütün bu olaylardan anladığım, artık hissenin buradan yukarı doğru ivmeleneceği. Patron düşüşe ilk defa tepki verdi, yakında hisse alımı haberi düşerse şaşırmam. 110 euro nere, 40 euro nere??? Hele dün birileri düşen armutları iyi topladı. Ak yatırım - 44 bin lotu yerine koymaya kalkarsa bugün tahta epey şenlenecek gibi! Ytd.
Neden menderes tekstille aynı görüyorsun soruma cevabın bumu?Senin böyle yazmandan anlaşılıyorki elinde vardı sattın şimdi rahatça kötüleme yapabilirim moduna girdin. Şirket thy ile anlaşamazsam yine türkiyede yatırım yapmak istiyorum açıklaması yaptı hatırlatırım.........
Fiili dolaşım miktarı yine değişmiş. 66,8 den 65,5 e düşmüş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
MEKSA kendi yazdigi 500-1000 lot satislari alarak tahtayi kaldiriyor. Bakalim 200 direncine kadar oynayip oradan gelecek alislari mi bekleyecek.
Etik olmayan açıklama, bu açıklama hisse buralara gelmeden yapilmaliydı,satamadık ve satamayan cok,zarar çok - ben soğudum ve bu hisse 250 tl olmazsa zararı çıkaramam, Doco nun bu açıklaması art niyetli oldu
Avusturya 43 Euro kapattı.
ytd
Efekanı yasakladılar herhalde [emoji3]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.airlinehaber.com/turkish...rhal-el-koyun/
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendisinde varmı bilmiyorum. :)) fakat yazılanlardan haklılık payı var... Hükümetin millileştirme söylemi böyle olmamalı . YTD
Ayin 20 sinde Yabancı takas oranı yüzde 77.37 bakalım filmin sonu nasıl olacak.
ytd
Şu anki euro kuruna göre Avusturya kapanışı 202.5 TL ye denk geliyor.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fiili dolaşım sürekli düşüyor.
Neden acaba ?
ytd
Do & Co, Türk iş hayatında kaybı 3 yıl içinde telafi edecek
Dogudan: "İyi olan şey: topaklanma riski ortadan kalktı" - British Airways ve Iberia ile uzun vadeli sözleşmeler için umutlar
Türk havayolunun THY işinin ortadan kalkması Do & Co Genel Müdürü Attila Dogudan için acı vericidir; ancak yeni Trend röportajında ​​bunun sadece üç yıl içinde telafi edileceğini söyledi.
Türk Hava Yolları, bildirdiği üzere Singapur'dan bir rakip olan yeni İstanbul havaalanında bir başka caterer ile işbirliği yapacak. En kötü ihtimalle, Do & Co, Türk Hava Yolları ortaklığının kaybedilmesi için 220 ila 230 milyon euro kaybettiğini yazıyor dergisi.
"Biz bizim taraftan, on yıldan fazla çok iyi Türk Havayolları ile çalışmış, bağlılık önceki gibi verilir. Ama bizden istediler ki biz, altyapı planlanan yatırımlara ek olarak $ 'a kadar 100 milyon defaya mahsus ödeme için Sözleşme uzatımı, ortaklara karşı temsil edemem "dedi.
"Türk firması ile teslimat sözleşmesi yeni İstanbul havaalanındaki ikram tesisinin tamamlanması ile iki yıl uzatıldı ve İstanbul'da kalmak istiyoruz, müşteriler dışında birçok havayolumuz var" dedi.
"Türkiye son zamanlarda satışlarının dörtte birinden fazlasının tespit etti bizim en önemli tek pazar oldu," Doğudan söyledi. "Biz kaybını telafi edebilir önümüzdeki iki üç yıl içinde çok güçlü büyüyecek. Bu nedenle, biz 2018 yılının ilk çeyreğinde Grup yine gerçek büyüme göreceğimiz farz", catering girişimci söyledi. Türk Hava Yolları'nın davasında hiçbir yanlışlık olmadığını buluyor. "Bizden de olumlu bir şeyler almak için: Türkiye'de tutsak olma riski ortadan kalktı."
"Son zamanlarda Los Angeles'ta büyük bir mutfağı açtık, bunu San Francisco, Boston ve Washington'da izledik ve British Airways şu anda on yıldır Londra'da yeni bir catering hizmeti hazırlıyor "İyi bir şans bekliyoruz ve İberya da yeniden ihale ediyor."
2018 yılının ilk çeyreğinde Dogudan, catering sözleşmesini tekrar yayınlayan AUA (Avusturya Havayolları) 'nda bir karar bekliyor. Do & Co, uzun yıllar AUA caterer olmuştur.
Paris'te, Fransız Hédiard'ın amiral gemisi mağazası 2018 yılının ilk çeyreğinin sonunda tekrar kapanacak. "Fakat bizimle kıyaslandığında çok uzun süren hibelerle kendimizi 100 çalışandan ayırmak zorunda kaldık, çok pahalıya mal oldu, ancak önümüzdeki yıla başlarsak 150 ila 200 kişiye daha ihtiyacımız olacak. Paris, şehir ve havaalanı arasında büyük bir mutfağa ve ünlü Hédiard markasıyla Asya'da ve ABD'de büyümek istiyoruz. https://aktien-portal.at/showcompany.html?id=47
Çeviri google,nin oldugu için biraz karışık tahminimce almanca olmalı anlayan varsa çevirirse iyi olur ama yarım yamalak anladıgım 3. havalimanına yatırımın yanında 100 milyon dolar daha istemişler atilla dogudan,da bunun hesabını yatırımcıya veremem demiş diye anladım....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1e3d251596.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gene iyi toparlandı
Selam Sn. Audi;
Ingilizcesi asagidaki gibidir.
https://i.hizliresim.com/EyPPBn.jpg
Aynen sizin dediginiz gibi ifade etmis ve fakatIstenen o ekstra 100 milyon dolarin, hangi butceye ne icin istendigini soylememis.
Acaba ne :) ? Yok canim, daha neler, olur mu oyle sey :):):) ....
Merhaba dostlar, DOCO'nun euro bazında videolu teknik analizini yaptım, izleyip görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim https://youtu.be/OPiBc2-zSks
Elinize sağlık. Harika bir çalışma olmuş. Bende geçen hafta bir dostuma doco tavsiyesinde bulunduğumda cumhuriyet altını tabirini kullanmıştım. Videoda aynı düşüncelerin sizdede bulunduğunu görünce çok mutlu oldum. Saygılar,
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim, aklın yolu birdir, görüşlerimin başkası tarafından teyit edilmesi bana güven verdi, bol kazançlar.
turk hava yollari ile yollarin ayrilacagina hic ihtimal vermiyordum, daha once de belirtmistim. Su andaki durum yollarin ayrilacagi yonunde. Diyelim ki boyle olacak, o zaman bu ortaklik nasil sonlandirilacak? Yani yari yariya ortak bir sirket var, bu sirket kapatilirsa ortaklar mallari mi bolusecek ya da doco kendi payini thy na mi satacak ? Sirketteki ortakli yapisi nasil etkilenecek ve sirkete para girisi olacak mi ? THY ile iliskilerin bittigi noktada bu konular nasil halledielcek acaba ?
THY ile yol ayrılığı sadece 3. Havalimanı ile sınırlı diye biliyorum , diğer havaalanlarında doco ile çalışmaya devam edecek diye hatırlıyorum. YTD
Hep aynı terane. Avusturya borsası kapalı olunca burada düşük hacimle aşağı basıyorlar.
http://m.sabah.com.tr/yazarlar/uluc/...basbakanim/amp
İyi akşamlar herkese neden kimseden ses çıkmıyor hayranı Şeremi yoralım
Euro kuru 4.52. Şu siyasi ortamda üstelik fed faiz arttırımından önce Bist de bulunan en sağlam hisse.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissesine sahip çıkmayan ve fiyat düşerken KAP'a gereksiz olumsuz haber yollayan patron varken mi.....
ytd
Dolaşımdaki hisse miktarı 675.548 ile %6.93.
Onca spekülasyona rağmen pozisyonlarını hiç bozmadılar ve toplamaya devam ediyorlar.
Doco - 8.11.2017
https://i.hizliresim.com/d7M2zX.jpg
Bilanço nasıl gelicek acaba ?