aynısını bende yaptım hatta 7/55,60.65 arasında bile iteledim..7 altına düşerse alırım
Printable View
Topic yine sessiz..vurkaç yapanlar yada vurulup düşenler... Dün güzeldi, inşallah yarınlarda güzel olacak.. euro-usd 1,23 üzerine attı.. Bu oransallık ditasın bilançosunda çok önemli bir etken.. 1. çeyrek bu seviylerde bile kapasa bilançoya çok olumlu katkı yapacak.. 2018 yılının yıldızlarında biri olacak... DEMEDİ DEMEYİN...:)
https://i.hizliresim.com/kOJZzW.jpg
7 altı toplamaya devam
bugunu kapattık tüm alışlar geldi yarına Allah kerim
7 den bugün biraz aldım... inşallah yüz güldürür..
bu seviyelerden ditas ve celha ile doldurduk portföyü inşallah mahcup etmez
Albea34 parite şuan 1.24 geçen sene parite 1.06 da 1.9 milyon kâr etmişti. Burdan 2018 1.çeyrekte en az 2 milyon kâr edecek diye düşünebilir miyiz? Umarım çook daha fazla ederiz. Ytd
Ürettiği ürünlerin %60 dan fazlasını ihraç ettiğinden parite çok önemli.. Hammaddeyi dolar ile alıp satışı euro ile yapmakta..2018-1ç bilançosu euro/usd paritesi 1,24 lerde kapatırsa, yatırımların bitmiş olmasından kaynaklanan kapasite artışı ve döviz korelasyonundan dolayı 3.5-4 milyon arası kar beklentime sebep olur, neticesinde de 2018 yılı 10 milyon üzeri kar demektir..
yine bekçilik bana kalmış ..:) misafirler birazdan dolşur yine..
Eyvallah hoş geldiniz..
Takas alabilirmiyiz
Cümleten hayırlı cumalar..
Ditaş bu senenin flash hisselerinden biri olacak... 2017-12 aylık ve 2018 3 aylık bilançolar geldiğinde Tren çoktan kalkmış olacak... http://ditas.com.tr/yatirimci-iliski...ar-ve-sunumlar
buradaki faaliyet raporlarını iyice okuyun şirket nereden nereye gelmiş, ne tür yatırımlar yapmış, yurtdışı satışları nasıl %30 lardan %61 seviyelerine gelmiş ve artmaya da devam ediyor..
Çok büyük bir yatırımcı olsanız oto yedek parça üretimi yapan bir firmayı almak isteseniz. fmızp mi alırsınız yoksa ditas mı.. Bilançosunu inceleyin ditasın yanından bile geçemeyecek olan fmizp 18 olmuş piyasa değeri 254 milyon lira.. ditaşın piyasa değeri 69 milyon.. yani 20 milyon dolar.. Fabrika arazisi 200 dönüm, fabrika kapalı alanı 26.000 m2.. fabrikayı yok say, sadece arazisini vermezler 20 milyon dolara.. TREN GARDA BEKLİYOR :) 1.MEVKİDE KOLTUKLAR BOŞ.. ÇOK İDDALI OLACAK AMA 2018 1. ÇEYREK BİLANÇO AÇIKLANDIĞINDA BU TREN BANGLADEŞ TRENİ OLACAK...:) TRENIN USTUNDE BİLE YER BULAMAZSINIZ..
Takas alabilirmiyiz
Öksüz ve yetim ditasım benim .. bekçin burada kafanı takma.. bilançodan sonra buralar bayram yeri olacak, elbet buraya da dolusacaklar... :)
Yalnız değilsin dostum, bilancoyu 4 gözle bekliyoruz, yine sıçrayışını yapacaktır..
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yazan çizen de yok iyimi, patron bi gaza bassa da burası dolsa biraz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6d7a0a9b39.png
Flama formasyonu gördüm. Umarım formasyon bozulmaz. Hissedaşlara umut olsun. Ytd
İlk hedef 7.30 ikinci hedef 7.80 inşallah. Ytd.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...78cf6562f2.png
Aynısı neden olmasın!!!
Ytd..
Sanki gap doldu dolacak ve 7 tl üzerine kalıcı bir hamle yapacak gibi.YTD
sesli düşünüyorum....önce 7.60 sonra 8.90 daha sonra bilancoya kadar bir miktar geri salınım.bilançoyla beraber 9-12-14 bam bam bam ne güzel olurdu.hayallerimizde olmasa çekilmez bu kağıt.
Ditaşın bekçisi görev başında..:) bekliyorum seni ditaşşşş...
Otomobil üretimi bir önceki yıla göre %13 artmış buna birde hurda araç teşviği oh ne ala
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sanki baskılandı bugün ekürü celhal prim yaptı bu ayıcık kış uykusundan uyanamadı birtürlü.
Bir uyana birdahaki kışa kadar uyuyamayacak
yarın ve diğer gün bizim günümüz olabilir celhal ekür geri gelmezse.YTD
[emoji106][emoji106][emoji106]❤️❤️❤️[emoji120][emoji120][emoji120]
doğan grubun bu şirketleri elden cıkarması lazım hisselrın hiç arkasında durmuyor mevcut hukumtle arası iyi ama hisseler hala 2005 sevıylerınde eger ditaşın gayrımnkulu olsa hmn satardı bu hisse satlımssa 10 yıl gene buralrda kalır