Not al gunu gelince bol bol okuyup gulmeye zamanin olur
Printable View
Formun en kötümseri bendim 3,5 tl diyerek fakat Sn.Xtrader öldürdü bitirdi bizi.
27 tl nin abartılı olduğu gibi 1,5 tl de biraz uçuk rakamlar değilmi?
Şu şartlar değişmezse 5 tl 6 tl ye gelmesi biraz zaman alacak fikrine katılıyorum fakat bir haberle eski günlerine dönmesi ihtimali de var.
Umutlu olduğum beklenti Koza davasının kazanılması ve altını ben çıkartacağım demesi. Eğer darbe öncesi bu dava sonuçlanacak olsaydı fetöcü hakimlerden dolayı %0 ihtimal verirdim ama şu an o dava ortada.
Kimin kanıtları sağlamsa o kazanır.
3,2 milyar bu sene için ciro hedefi var...üretiyor satıyor kar edemiyor...kar edemeyen razi fabrikası onunda nedeni belli...petrol fiyatları artarken elbet petro kimya ürünleri de geriden artar ..şuan kimyasal gübrenin alternatifi yok hobi amaçlı organik gübre var...
Tacirler yine 500 bin lot üzerinde satmış... Demek ki Tacirler mal satmadığında, tavan olucaz... :)
Üretim günden güne artıyor 5 üstü hayal gibi görünüyor mardinde cengiz holdingin gübre ve fosfat fabrikasıda 2018 de faliyete geçiyor bildiğim kadarıyla.üretim artacak pazar daralacak bizi bu duygussal bağlılık bitirecek
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam o fosfat fabrikası..bizim sadece gübretaş yok...konsolide karın % 80 zaten irandan geliyor...gubrf deyince iran fabrikasının performansı demek....tek haliyle zaten gübretaş amme hizmeti yapıyor yeni değil...ayrıca gübretaş farklı gübrelere yöneldi amonyak tesisi devreye girdi bu sene...yurt içi fabrikasında ben sıkıntı görmüyorum ne üretim ne satış...tarım kredi bayi ağı çok geniş kendine has müşterisi pazarı var...bu pazarı ele geçirmek o kadar kolay değil gübretaş gibi amme hizmeti yapması lazım cengiz holdingin...kar marjı yurt dışındaki fabrikada var hammadde kaynağı orada...gübretaş taşıma su ile değirmen çevirmeye çalışıyor kar marjı düşük çalışıyor o yüzden....şuda var yurt içi pazar daralırsa yurt dışı var afrika pazarı var...yurt içi daraldı diye fabrika duracak değil...yurt içi piyasanın daralması en az 10 yıl bence zor...