1.70 tl,hadi bana eyvallah :)
Printable View
1.70 tl,hadi bana eyvallah :)
1.51 tavan çekti ve bozdu...neyse benim işim uçacak,kaçacaklan olmaz,işime bakarım...hisse alımı ve satımı içinde kimseyi suçlaman,bunun üzerine bütün net forumlarında tek suçlama göremezsiniz !!!...forumların çoğunda mantık yürütülür,bazıları grafikte paylaşır,ben sadece grafiksiz mantık yürütürüm,çünkü resim ve grafik paylaşımım sistemim gereği sorun teşkil ediyor,elinde olanlara bol kazaç dileği ile :)
Sabah info info diye birses ile uyandım. Hayırdır bu da neydi dedim kendi kendime. Sonra bu hisseyi çok iyi bildiğim için ne olursa olsun almam dedim. Çünkü biliyorum ki 10 bin gibi bir parayla girsem dahi bu hissenin yukselecegi varsa da yukselmez. Ama sabahtandir takibimdeydi. 1, 29 da çok durdu. Sonra 1, 33 e kadar çıkınca bu gidecek dedim ama yine de almayı düşünmedim. 1, 33 ten bir anda 1, 39 oldu.arayı es geçti. Hemen 1, 41 devre kesici yedi. Sonra da hızlıca tavan oldu. Tavanı bozup 1, 47 olduğunda yeniden tavan olacağından emindim ama yinede almadım almamda. Bunları neden anlatıyorum çünkü bu hisse tam bir dolandırıcı hissesi. Formu bir okuyun bakalım kime kazandırmış. Siz almadikca yükselebilir tabi. Bir de alınca bakın bakalım ne olacak. Bir ihtimal ufak bir trend yakalayabilirsiniz ama orda çıkmaz iseniz bu defa hisse size girer. Ytd
Ek 8142
haftalık grafik perşembe cuma günü 2,12 bekliyorum
sadece bir öngörü yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı