Kurula katılan varsa ne olup bittiğini online paylaşabilir mi arkadaşlar saat:11 de toplantı başlayacaktı 3,5 saat oldu haber yok
Printable View
Kurula katılan varsa ne olup bittiğini online paylaşabilir mi arkadaşlar saat:11 de toplantı başlayacaktı 3,5 saat oldu haber yok
Arkadaşlar ,Merhaba;Ben toplantıya katıldım.Alınan Kararlar,Yönetimin ve Bilançoların ibraası,Benim RED oyuma karşın, oy çokluğuyla kabul edildi..
-Kafamıza takılan Sorular için, Bilanço dipnotlarını incelememiz tavsiye edildi.Dip Not,18-20-22.
-İHYAY da Rehin verilen hisse yokmuş.Sadece İHGZT de, Vergi dairesine hisse ipotek-rehin verilmiş.
-Grup içi alacaklara faiz işletiliyormuş.
-Grup dışı Kefalet durumu yokmuş.
-Sermaye artışı,Bedelli/Bedelsiz yok.
-Giderlerin/Zararların çok olması,Daha fazla ilan,Reklam verilmesinden oluyormuş.
-Hisse fiyatına müdahele etme durumları yokmuş.
-Blanço zararları sebebiyle,Hisse Geri alımı yapılması mümkün değilmiş.
-Gayrimenkul değerlerinin farklı olması,Grup içi aktarımdan kaynaklıymış.
-Şirketin Piyasa değerini geçmişte Oyak yatırım belirlemiş ve Halka açılmış.
-Bugünkü Borsa değerini piyasa oyuncuları belirlermiş.
-17-25 Aralık süreci ve 15.Temmuz 2016 darbe girişimi gibi,beklenmeyen gelişmeler Zor durumda kalınmasına ve zarar oluşmasına sebebp olmuş.
-Mücahit Ören işlere yoğunlaşmış,Direksiyona geçmiş ve 2018 Yılından itibaren sıçrama olacak mış.
Afiyet olsun bize
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgilendirme için teşekkürler...Daha önce direksiyonda kim varmış aceba...Babası oğluna bırakmıştı..O da küçük mücahide mi bırakmış...İşine gelince şirketler birbirinin hissesini alıyordu...Metrodaki gibi..Al gülüm ver gülüm...2017 daha ilk çeyrek bitti neden ümidini kesmiş...Oyak yatırım belirlemiş fiyatı öyle mi? 0,40 kuruş deseydi yine halka açarmıydı...Direksiyonda acemi gibi ama biraz kurnaz, benzini hep misafir diye bindirdiği yolcuya aldırtıyor...YTD
Sayın Kar Adam,öncelikle çok teşekkür ediyorum sizlere..Anladığım kadar kendileri çalıp kendileri oynuyor yani size söyledikleri verdikleri bilgiler içi dolu değil kısacası her zaman söyledikleri yalanlar..Piyasa değerini geçmişte Oyak yatırım belirlemişmiş hani siz o zamanlar silahlı kuvvetler mensupları tarafından sürekli baskıya maruz kalıyor mağdur ediliyordunuz..Ne hikmetse düşmanınız sizin piyasaya arz edeciğiniz hisselerin fiyatlarını yüksek belirlemiş sizde istemiyerek vatandaşa yüksek fiyatlardan kökleyi vediniz öylemi ayrıca şimdiki değeri de piyasa oyuncuları belirliyormuş yani müco, spek ,spk,bist,vb gibide diyebiliriz kısacası yatırımcılara yine hüsran..Maşha Allah israilde ağlama duvarında bile bu gayri ahlaklılar kadar göz yaşı döken yoktur..17-25 aralık ve 15 temmuzdan bahsediyorlar acaba süreç içinde nasıl bir mağduriyetten bahsediyorlar yada şöyle de sorabiliriz hangi kahramanlıklarda yararlılıklarda bulunmuşlar neler kaybedip neler neler kazanmışlar hiç bahsettilermi kan emici sülükler..İslamiyeti,güzel dinimizi istismar ettikleri için bu ören ailesi ve yandaşlarını kınıyor Allaha havale ediyorum..Allah ıslah etsin bu devletten vergi kaçırıp vatandaşları dolandıranları..
Arkadaşlar;
Sayın kartalgaga;Şirketler Daha çok sermaye ve Güce ulaşmak için Halka açılıyor.Milletten para topluyor.
Kimisi OTOKAR Gibi kazancından ortaklarına Kaar dağıtıyor.Kimisi Kazandığını İHLAS HOLDİNG gibi cebine atıyor.Kimisi de KARSAN OTO da olduğu Gibi hep ortaklarının cebine elini atıyor,cüzdanını boşaltıyor..
Kanunları yapanlar ve o Kanunları uygulayanlar da bu işlere olur veriyor..
-Kısacası, Ülkemizde Yasalar ve Mahkemeler Tarafsız değil.Yaptırımlar caydırıcı değil..
Değerli dost,düşüncelerinize katılıyorum..Haklısınız...Dediğiniz gibi olmamış olsadı Çbs hisselerinde yapılan usülsüzlükler,Geçmiş zaman hisselerinden Ünal tarım ürün (UntAR) sahibi Latif Ünal şirketin içini boşaltıp hileli iflas ettirdi spk 8 milyon dolar yolsuzluk ve hileli iflas tepit eti Latif ünal ve babası yaşar ünal için dolandırıcılık davası açtı ama adamın umurundamı işine gücüne devam ediyor ..Ben 2006 yılında ist.cumhuriyet savcılığına Latif ünal şirketi çalıyor boşaltıyor dolandırıyor diye suç duyurusunda ve şikayette bulunduğumda savcı öyle bir şey yok deyip neredeyse beni suçlu ilan edecekti yani kime güveneceğimizi şaşırdık sayın kadim dost KARDAN ADAM..On yıldır banka borçlarıyla boğuşuyorum (Lio yağ,UNTAR,Çbs Printaş) kayıp 2006 yılında 600 bin tl neyim varsa gitti ama ortalıkta bize borsaya yönlendiren devlet başları yok bize sahip çıkmadılar mağdur ettiler bizleri ama şimdi oy istiyorlar ne kadar vahim durun değilmi..Slmlar..Tşkkrler..Haa aklıma geldi Ünal tarım ve Lio yağ şirketlerinin batışını rahmetsiz kemal unakıtan balkondan izliyordu çayını yudumlayarakk amelince bulsun..