Fiyat istikrarı ile ilgili geçmiş yazıları okumanı tavsiye ederim. Tam öyle görünmüyor her ne kadar kanunda bu arza katılanların lehinde olsa da tam aleyhi de demeyim de endekse bağlı riske dönüşebiliyor. Detaylar geçmiş yazılarda...
Printable View
Bu saatte 102 kişi okuyor görünüyor...
Arkadaşlar sözüm meclisten dışarı; hisse topiklerinde genelde bu hisse fırlayacak, uçacak, dip yapacak gibi ifadeleri bende sizlerde genelde yaparız bunu kabul edelim ancak bu söylemler ya art niyetli yapılır ya habere dayalı yada teknik analize dayalı yapılır... ancak halka yeni arz olacak hissenin talep yoğunluğunu bilmeden tekniği henüz oluşmadan bir şey söylemek çok zor bunu tahmin ediyorum olacak şeklinde de söylemek doğru bir yaklaşım değil, yanlış anlamayın hele alalım mı almayalım mı gibi sorulara da kimse cevap veremez. Yazıları okuyun araştırın kendi öngörünüzle karar verin kimsenin de gazına gelmeyin derim.
Okudum hepsını kaynagı bellı olmayan gooogledan alıntı bır kac yazıdam ıbaret bazı uzmanlara gore soyle bazı uzmanlara gorede boyle dıye somut bısey ortaya koymayan bır lac yazıydı galıba.
Burası turkıye heran hetsey olabılır oluuorsa kagıt 10 kat talep alıp tavan da yapabılır yerındede sayabılır herkes kendı kararını versın hıc kımse ne olacağını bılemez cok uzum zamandır butum yazılanları okumaya çalışırım teknik soyle boyle dıyenlerın dedıgı hıc bısey olmadı anlayacağınız burası teknık taktık yatırım falan fılanla degıl kumarla dönüyor ve bana gore bıstte kumara dondu şansınız varsa kazanırsınız yoksa kaybedersınız ıns kımse zarar etmez ama malesef bız kucuk yatırımcılar daıma kaybeden olduk
Arkadaslar ben ılk borsya gırdıgımde boyle forumlardan cok etkılenır hemen oma gore yatırım kararı verırdım ama sız şakın ıtıbar etmeyın burda herkes kendı düşündüğünü soylet kımse ne olacağını bılmez onun ıcın yatırıö yaparken hersey %100 olumlu bıle olsaa acele etmeyın ve butun paranızla gırmeyım oyle bır an gelırlı butun beklenti tersıne soner senelerce beklersınız
Birde hiçbir surette gaza gelmeyın bazen o kadar olumlu seyelr yazılırkı artık ona ıkna oluruz ama hıcde oyle olmaz onun ıcın ıyıce atastırp dıkkat edın para kazanmak o kadar kolay degıl ve bız kazanacaksak bırılerı kaybedecektır muhakkak kaybeden olacabılevegımızıde umutmayalım