-
patronlar yatırımcılarınıda düşünmeli bu hissede vebal var halka açıklık az onunda en az %50 şirket sahiplerinde dolayısıyla tahta çok sığ mutlaka sermaye artırımı düşünülmeli kağıtta derinlik artmalı alsan alamıyorsun satsan satamıyorsun bu yüzden tahtaya kimse bulaşmak istemiyor kefenin cebi çok ey muhteremler birazda küçük birikimlerini büyük umutlarla size yatıran yatırımcılarınızı düşünmeniz dilegiyle...
-
göstergelerde dipten yukarı dönüş eğilimi var... dün satışlar devam ediyordu bu gün küçükte olsa alımlar var.devamı gelebilir.
kapanışı görelim...
-
Satış durdu gibi ama piyasa bozarsa burdan alan en önce satar...:)
-
BIST100 günü %0,92’lik artış ile kapadı. Gün sonu kapanış değeri 90268 olarak gerçekleşti. Dolar:3,6410’da, Faiz:11,08’d
-
Bugün yatırımcı ilişkilerinden gayet kibar bir hanımefendi ile konuşma sansım oldu.
Şişkin bulduğumuz Personel giderleri hakkında, yüzde 10 maaş artışı sözkonusu olduğunu izah etti. Bir miktarda nitelikli işci alındığını düşünürsek, haklarını yemiş oluruz.
Bir kaç soru daha sordum ama sadece bunu paylasma ihtiyacı hissettim.
-
"HAKLARINI YEMiŞ OLURUZ" !!! sen kendi hakkına bak arkadaş.sana yaptılar mı zam.şu patronlara minnet eder gibi yazmayın değerli arkadaşlar.ellerinden geleni ardına koymasınlar...eden bulur!
-
Patron kim bilmem! Ayrıca ne övücem.
Yatırım ilişkilerine bakan arkadaşdan bahsetttim.
-
ne iş yaptığı bile bilinmeyen şirketlr %100 yapmış.