Beklediğiniz fiyat imkansız değil ama bunun için seçimlerden sonra istikrarlı bir yönetim gerek Zaten söylediğiniz fiyata gelse de satmam, temettüsü bana yeter..
Printable View
adanali kardesim bu kagit icin biraz fazla action seven birisin bence. temettu kagididir bu, dukkan kirasi gibi gunu geldiginde alirsin , al-sat a pek uygun bir kagit degil. yanlis anlama sat demiyorum ama 3 vakte kadar 40-45 gorebilecek bir durum oldugunu senden baska dusunen oldugunu sanmam , doviz bazinda anaparayi korusun+kirayi alalim yeter.
Bu hisede 10000 lot alacak olsam hangi fiyattan alacagımı kestiremiyorum
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En garantilisi 18,10-18,25 arası 3-4 bin adet almak, ondan sonra da düşerse ilave alımlar yapmak ya da her ay bu fiyatlarda 1,000'er lot alıp beklemeye geçmek. Temettücü olduğunuzu varsayarak bu satırları yazıyorum.
Al-satçılara isenizdiyeceğim, borsaya bulaşıp paranıza yazık etmeyin, kazara bu hatayı yapsanız bile AKMGY gibi temettü hisselerinin yanına yaklaşmayın, çarpılırınız, 10 bin lotu bir günde satmaya kalkarsınız, hisseyi % 10 düşürürsünüz, o kadar ki sığ bir hissedir..
Ev alıp kiraya vermeyi düşünüyordum. 180 buraya yatırıp temetü alsam daha daha abantajlı olur kanısındayı,
Bu hisede almak bir dert satmak ayrı dert galiba almaya kaksan cok az hise var bayagı sıgı tahta.
1000 lot yakaldim temettü yatırımı
hayırlı olsun sizin için acaba kaçdan maliyet yaptınız...bende bu aralar almak için bekliyorum nasip bakalım....