Katılıyorum. Yalnız forumun genel havası belli, bu gönderiden çok hücum olur size :)
Printable View
Yedim ,yemezmiyim ..
Zararın neresinden dönersen kardır
Dolar alsaydım 4 lerden 5 den bozardım birdaha alırmıydım almazdım ama dolar fırsatı kaçtı .ancak önümüzde %25 mevduat faizi var .
Holding sahibi yılda yüzde 25 kazanamıyor .Kimi görsem keşke arsamı işyerimi satıp nakde geçseydim diyor.
O yüzden elinde nakit olan -KRALDIR -
değerini bilin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben evimi 2004 de aldım :) eğer dolar daha da aşağı gidecekse yada 2 sene yatay kalıp mevduat faizi de 2 sene 25 olarak devam edecekse evet mevduatın keyfini sürmek lazım ! ama banka mt leri aynı şeyi söylemiyor ! umarım siz haklı çıkarsınız yüzde 85 tl deyim çünkü !
İlla tl demiyorum yanlış anlaşılmasın ,dolarda olsun altında olsun portföyde şu dönem karanlık günler..
Ama şu kriz ortamı bitince faizler 15lerin altına indiği vakit TL de olmayacağım.
Hisse ve gayrimenkulde olurum.
tl mevduatçısı aslında dolar altın yatırımına her zaman soğuk bakardı ancak yaşananlar insanları buraya mecburen itti ! sorunsuz tatmin edici kira getiren mülk bulsam ve her sene yüzde 10 garanti prim koysa ve istediğim zaman en geç 1 ay içerisinde nakde dönebileceğini bilsem 1 dakika durmam bağlarım parayı ! ancak her yerde yeni bir bağdat caddesi yaratma çabası maalesef işin cılkını çıkardı
Benimde niyetim iyi kira getiren yeni gelişmekte olan bir semtden mağaza dükkan almak ama şu an fiyatlar şu mevduat ortamına göre yüksek .Kelepir bulursam ancak alırım .2019 u bir görelim ne olacak ..Acele etmemek lazım mevduat kadar getiren hiç birşey şu anda yok riski sıfır olarak .
Salı günü tl vadem doluyor, kafamda sorular, günlüğe geçip bir süre doları takip edip biraz daha düşerse orayamı geçsem, Mevduatta kalıp şöyle bir 185 gün daha stopajsız fırsatınımı değerlendirsem. Şu an en yakın olduğum iki seçenek bunlar. Muhtemelen benzer kararsızlık durumlarını pek çoğumuz yaşıyordur.