Heyecan yok sabır arkadaşlar başlıyoruz üst kademeler boş.
Heyecan yok sabır arkadaşlar başlıyoruz üst kademeler boş.
Sayın Yiğit BARAN;
Siz ciddi ciddi normal bir hissede olduğumuzu sanıyorsunuz herhalde.Film kapital 30 kuruştan aldığı hisseyi satmaya başlarsa 50 kuruşlar görülebilir demişsiniz.
Bu hissede şirketin sahibi ve onun adamlarından başka kimse yok emin olabilirsiniz.Yılların kurdu gidip 1.60 hisse değeri olan şirketi 30 kuruştan film capital diye birine verecek e sonra yukarılardan o arkadaşta gelip başka hisse almak isteyenlere %100 le satacak.Tam bir komedi..Bu hissede dediğim kişiler çekilsin günlük 50 bin lot işlem ya olur yada olmaz
Bu hissede yatırım yapmış yada hisse almış yada alacak arkadaşlara tavsiyem sadece şunu biliyorsanız bu hisseye alın.Tan egeli ne yapmak istiyor?Gerisi laf-ı güzaf...
Sayın dealer35;
Biz normal bir hissede olduğumuzu iddaa etmiyoruz. 2 yıldır bu hisseyi takip ediyorum. 0.7x maliyetle 1,5 yıla yakın bekledim. Tabiki maliyetimi bu seviyelere getirmek için 0.30 lardan da alım yaptım. Geçen ay içierisindeki 0.70-0.85 hareketinde portföyümdeki egcyo hisselerinin tamamını sattım. 0.6x li fiyatlardan ufaktan ufaktan tırtıklıyorum. FİM CAPİTAL'deki Barbara ablamız zaten Tan'ın ta kendisi bence. Geçmişte tekneci, yatçı vardı bilirsiniz.
euhol kap ciddi uyari yazisi var.Grubun hisseleri yukari ivmeli.Bence bu grupta cesaretli olmali.Ancak geçmiste yasanan hisse vakalari hitit vs unutulmamali.Patron kucuk bir ceza alir yatirimciyada dava acabilirsin der gecerler.Bu paralar birinin cebine girmis olur tabii o hic bir zaman yatirimci olmaz.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar ben bir kısmını dün 0.68 den bir kısmını da 0.67 den verdim bir daha egcyo'ya hayatta bulaşmam kalan arkadaşlara bol kazançlar dilerim.
Piyasa yapıcı A1 kapital faaliyetlerine başlarsa umarim satanlar üzülmez.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ara 0.65*68 arasında takıldık kaldık.