Printable View
Alıntı: Originally Posted by Batman Ustadim ne cikarim yaptin aydinlat bizi bu verilerden :)))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Hic biri piyasayi etkileyecek veri degil cok ozet bir cikarim yaptim😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by aydinc Otobüs ile hiç gidesim yok usta ya Kaç senedir binmedim hiç :wave: Hep havayolu Yeni havaalanina gidiyorsaniz bi de oradaki karayolunu hesap edin derim ucak kalkti indi derken Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Batman Yeni havaalanina gidiyorsaniz bi de oradaki karayolunu hesap edin derim ucak kalkti indi derken Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Atatürk havalimanına/-havalimanından bile nadir uçardim Hele şimdi yeni havalimanıyla hayatta işim olmaz Sabiha Gökçen ve Pegasus ile devam..
Alıntı: Originally Posted by aydinc Atatürk havalimanına/-havalimanından bile nadir uçardim Hele şimdi yeni havalimanıyla hayatta işim olmaz Sabiha Gökçen ve Pegasus ile devam.. Pegasusla nerden ucacaksiniz?
Alıntı: Originally Posted by Webster Pegasusla nerden ucacaksiniz? Edremit'ten EDO
Alıntı: Originally Posted by aydinc Edremit'ten EDO Balikesir edremit mi?
Alıntı: Originally Posted by Webster Balikesir edremit mi? Evet :kmk:
https://youtu.be/J1UWh5tVuww