2951 lot iyi bir lot alt üstü %46 bedelsizde. Olan bizim kurucuya olmuş. Tam madara etmişler. Geriye dönüklerimizi isteriz.
Printable View
2951 lot iyi bir lot alt üstü %46 bedelsizde. Olan bizim kurucuya olmuş. Tam madara etmişler. Geriye dönüklerimizi isteriz.
Okacha sen de duy 2 milyon usd ye anlaşacağım.
Tek lot için:)
Artırılan 1.420.361.329 TL sermayeyi temsil eden paylardan, A grubu pay sahibi ortaklarımızın ellerindeki payların %3.689,48419'u, B grubu pay sahibi ortaklarımızın ellerindeki payların %184,47421’i, C grubu pay sahibi ortaklarımızın ise ellerindeki payların %46,11855’i oranında C Grubu bedelsiz pay alma hakları bulunmaktadır.
Üstat görüldüğü gibi cümleyi aynı yükleme bağlamış.
A gurubu pay sahipleri ellerindeki payların
%3.689,48419’u oranında c gurubu bedelsiz pay alma hakları bulunmaktadır. Diyor.
Zaten %3689 u 46 nın 80 katı olarak vermiş .
Birde ellerindeki pay diyor 1 lota %3689 oran.
Ayrı ayrı 80 katı hesabı olmaz.
Ama ben sizin hesabada razıyım.
%100 lük bir artırımda
1 lot alınan işc için işA 80 lot işc almıyor bunu anlatmaya çalışıyorum. Zaman içinde işA da batmak olmaz demeye çalışıyorum.
Eyvallah emeğine sağlık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence sn. t.axarsyın hesabı doğru. Zaten yıllardırlı her sene 1lot işa alıyorum demişti. İşa ya canlı canlı kaç lot geldiğini direk biliyordur.
Sayın axsaraya samimiyet ve hürmet göstermek için üslup ve ifade tarzı açısıyla ve şimdi bu hisselere ikimizin de malik olması hesabıyla anlatımı böyle yapmışım.
Açık ve net yazıyorum ben 2010 sonrası hisseleri aldığımdan sermaye artırımı görmedim.
Ama demek güneş batıdan doğuyor evet güneş batıdan doğuyor. Daha ne diyebilirim kabul ve tastik ettim.
Yeterki önümüzdeki zor ve hareketli günlerde ayrışmayalım birlik olalım aynı hedefe kitlenelim.
İsteğim bu saygılarımı sunarım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 İSATR nasıl 36.89 ISATR alabilir ki ?