elimde olsaydı inanın idare ettirirdim ama hayvanın gözünü yeşillik bürümüş:)
Printable View
elimde olsaydı inanın idare ettirirdim ama hayvanın gözünü yeşillik bürümüş:)
kül yutmam:)
https://youtu.be/3LUiZAWoOTk
pala dayıyla konuştum. tamam sabah biraz oyalanırım ama ellerini çabuk tutsunlar dedi:)
oyun heyecanıda kalmadı.. hisse yazayım dedim ortalama %100 yükselmeyen hisse olmadığı gibi, hala yükselme potansiyeli olmayan hissede yok gibi.. sanki bende.. bildim, bildim, diye hava atacaktım:) haa bide bu pala bol keseden önüne gelene dağıtıyor toptan geri almasın:)
neyse ben yinede düşüncemi rakamlarla yazayım bari.. bu GARAN yeni bir zirve yenileyecek buraya kadar varım ama, sonrası allah vekil diyarbekir:kahkah: dirençler.. 11.45__ 11.56__ 11.64 fazla aç gözlü olmadan buraları bi görelim.. sonra güle güle ölürüz:)
bende artık yazacak bir şey kalmadı. daha fazlası gevezelik olur diye birazda izleyelim bakalım dedim.. hadi sinek kaydı hayırlı traşlar:)
düşüncemde değişen hiç bir şey olmadı ve GARAN zirvesini önümüzdeki günler yenileyecektir.. dow bir anda kıpkırmızı oldu buda bizde alıcıları silkelemek için bahane olabilir. ama bizim içinde almak için fırsatı olur. çünkü ne oluyoruz diye bankalara baktım daha yeni dirençlerini geçmişler heleki GARAN yeni zirve yolunu açmıştı. biraz dön dolaş yapabilirler ama sıkıntı yok.. olur böyle vakalar türk polisi yakalar:)
haftalardır düzeltmesiz yükselişin bahanesi büyük olunca satışıda sert oldu. dünkü hareketleri gördükten sonra benim düşüncemde değişen hiç bir şey olmayacak ve aynen GARAN yeni zirveler göreceğine inanıyorum. biraz süründürürler ama olacak o kadar.. sizde peşin alın peşin satın. veresiyede neymiş. al gülüm ver gülüm