yatıcam geç oldu soru nedir ?
Printable View
yatıcam geç oldu soru nedir ?
Bizim Olmip , Mondi ye satıldı ya. Hisse başı 2,70 den olunca herkes panikledi. Açıkçası ben paniklemedim, hangi şirket borsa fiyatına yakın satılmıştır ki. Çağrı fiyatı da son 6 ay ortalaması olacak. Çok düşük değil yani. 5,50 ile 15,27 arasında gidip geldiğine göre çok düşük olamaz çağrı fiyatı. Sizce hisse fiyatı nerede dengelenir, orta vadede şirketin geleceği nasıl olur. Nihai hedef fiyatınızda değişiklik var mı?
Acelem yok Hocam yarın da cevaplarsanız olur...
daha öncede acıkladığım gibi bu hisseler sancısız gitmez buda saçma sapan bir gap haberi bu hissede beklentim devam ediyor burvada da aynı yalan dolan haberler yapıldı konkorde bile acıklandı sonra geri cekildi falan fıstık yani hedefimden taviz vermiyorum
en kötü ıhlgm gibi ekrandan kovarım :):)
cümleten iyi geceler
Teşekkür ederim gecenin bu saati vakit ayırdınız.. hayırlı geceler..
Çelik üstadın yorumuna gözü kapalı imzamı atıyorum.ABD deki olaylar henüz sancı esas film yılın 2. yarısında kopacak daha öncede yazmıştım eyaletler arası çatışmalar vs hiç bir güç ömür boyu süremez ABD de sovyetler gibi eninde sonunda dağılacak dünyada yeni güç yükselen bir ejderha kim olduğunu bulmak zor olmasa gerek.Ülkemizin de bu süreçten güçlenerek çıkacağını ve söz sahibi ülkeler arasında yer almaya doğru adım adım gideceğini düşünüyorum çok sancılı bir süreç bu elbette hemen bu sene olacak şeyler değil bunlar ama fitil ateşleniyor artık.Seçimlerle ilgili tahminim sarı kafanın kazanması yönünde idi ama kazanan bidon oldu sarı kafanın üstünü çizdiler nedenleri var abd ekonomisi her zaman silah teknoloji ve dolayısıyla savaşa dayalı olmuştur.İtirazlar olmasına rağmen sonuç değişmeyecek ve bidondan isteneni yapıp yapmaması beklenecek.Endeksimiz ile ilgili düzeltmeyi de çelik hocamızın yazdığı seviyelerden ayın 20 sinden sonra bekliyorum.1400 endekste herkesi düzeltme beklentisi ile nakite geçirip endeksi 1500 üzerine sürdüler.Düzeltme sonrası sırasıyla endekste beklentilerim 1800 ve 2400 rakamlarıdır.Elbette ara ara düzeltmeler olacaktır.Herkese bol kazançlar.YTD...
adestim : 1.505,61