SPK' ya şikayet edin. Kurum sizden habersiz ödünç vermiş olabilir hisseleri.
Printable View
Muhterem Cautionary Hocam,
Bu ifadenizi gorunce biraz yadirgadim:
"Bu kağıt yüzünden Tuncay Turşucunun gözümdeki değeri çok düştü...Genelde analizlerini beğensem de, bu kağıda bir türlü pahalı diyemedi....hep geleceği parlak dedi.."
Sahisla alakali bir problemim yok, medyadan herkes ne kadar taniyorsa, ben de o kadar taniyorum. Ama, ben sizin buna sasirmanizi yadirgadim. Cok bilinen bir gercek de var ki; Medya, Analistler ve Araci Kurum Raporlari olmasa, SPEKler ac kalirdi. Zaten cok bilinen ve basarili oldugu dusunulen insanlar yazmali ki, bu tur kagitlar hareket etsin. 10 tane basarili analistin arasinda, iki tane de basarisiz olmasi, kimseyi rahatsiz etmez, degil mi? Gecen hafta da ayni sahis Arcelik ve Toaso'yu oneriyordu. Her ikisi de bilmem kac kat arttiktan sonra..
Herkese hayirli ve bereketli kazanclar diliyorum.
Rasgele...
Sayın. Abim 5.5 yılı aşkın elimde sasa var vet deftere bakınca pahalı duyuyor ama yatırımı bu deftere eklerseniz mesela bakkal hesabı .. yatırımdan kar edip etmeyeceği durumu bir yana pddd 0.15 lere düşüyor..yani şirketin kredisiz şekilde bu bünye ye eklenmiş yatırımını eklediğiniz de 8.5 milyar tl lik bir değer söz konusu oz sermayesinde..
Tuncay bundan dolayı diyor.. ben de hak veriyorum..benim ki bakkal hesabı..
Unutmayınız.. koç gibi dış bağlantı ve ortaklık kurma potansiyeli maalesef güçlü olamaz ama malûm sektöründe tek ve en büyüğü olacak..soda gibi düşünmeli..
İllere göre bakarsanız koç İstanbul ise sasa malatya dır an itibariyle..
Bir de unutmamak gerekir akepe yaşadıkça sasa çökmez..
Kabaca yazıyorum sonuçta yatırım ne yapacak kimse bilemez ama iki defa online katıldım çok umutluluar ve sektöre hakimler
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.