Kolonya, çikolata ve çay, kurabiye ikramıyla başlayıp, sonrasında merdane, oklava ile girişeceğim çok mu belli oluyor? :Sad: :kahkah:
Printable View
Şöyle aplam. A hissesini 5 dklık grafiğe göre baktı. İşte grafikte attın fibo yu, ortalamalarını, artık sna göre hangisini kullanmak istersen. O senin tercihin. Aldın. Alırken de gıdım gıdım aldın öyle zınk diye değil. Zaten sen alırken adam senin geldiğini farkeder. Çünkü senin dışında işlem yapanların hepsini artık adam biliyor. Sen bir süre aldın. yaklaşık 1 saat sürer senin alımın . Ahanda grafikte zaten şekil yaptı adam sana. Ya senin daha yukardan maliyetlenmen için fiyatı yukarıya alır ya da senin aldığın 1 kademe altına yavaş yavaş düşmeye başlar :Dolayısıyla sen tekrar adama satmadığın için Adam senin al-sat çı olmadığına kanaat getirir. Bu sefer tahtayı yukarı sürmeye başlar o tahtayı sürmeye başlayınca yukarıya doğru bu sefer tahtada daha önce işlem yapan algolar ve diğer hareketsiz kalanlar aktif hale geçer. Alanlar ve satanlar içinde tahtacı kendine rota yapmaya başlar. Senin alımın bitmiş ve karlı pozda isen kapat poz u. Yok değilse yani beğenmediysen karı içerde bekle . Sen Satmadıkça zaten sorun olarak görmez seni. Çünkü dikkatini senden çekmiştir. Piyasadan yeni gelenlerin alım ve satım iştahı tahtada yeni bir hareket yapmaya yönlendirir. Dikkat çekmeyecek lotlar ve adetlerde sadece piyasadan gelenlerin hareketi ile biz sıyrılmış oluyoruz aradan. Merak etmeyin. Sizin aldığınız lot adetleri ve aracı kurumunuzu akşam tek tek kontrol edecek sizin ona satmadığınızı farkettiği içinde bir sonraki uğradığınızda size pek dokunmayacaktır.
Şunu da iliştireyim şuraya
https://i.hizliresim.com/U8UzSm.jpg
204, 2011 ve 212 no.lu gönderilerinizi kara kaplı defterime yapıştırdım Sayın selimtogrul :yes:
Tekaütlük sermayemi alam, dersimi çalışam, biraz kıyma parası kazanınca, başlık ahalisine el açması mantılar benden :halay:
Gönülden teşekkürlerimle :) Elinize, emeğinize sağlık olsun.
Selam sayın T/A ve diğer üstadlarım. T/A üstadım ayrıca gedza için çok çok teşekkür ederim. Sayın üstadlarım ege gübre yorumu yapacak birilieri yokmu deli divane oldum. Bu kağıtta. Şimdiden teşekkür ederim Herkese hayırlı akşamlar. Y.T.D al sat tut tavsiyesi hiç değildir. Haddime değildir.