Yok siz haklısınız galiba yüzde 7 bu mal İcin az borsa eksi 1 yapsa bu 2 yapar patron almasa 3 güne orada borsa düşerse.
Borsa cıkarken cunku patronda yoksa ayak uydurmuyor hic. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yok siz haklısınız galiba yüzde 7 bu mal İcin az borsa eksi 1 yapsa bu 2 yapar patron almasa 3 güne orada borsa düşerse.
Borsa cıkarken cunku patronda yoksa ayak uydurmuyor hic. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yurt disindan gelecek ciro ve kârlar icin beklentisi olan var mi?3. Ceyrek ile ilgili
Benim 3.ceyrek İcin beklentilerim kötü temmuz ayında beyaz esya da hem yurt ici hem yurt dısı satısları gecen seneye göre cok düşük yakında agustos verileri acıklanır o zaman duruma bakılır SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz kötü haber iyidir. Yaklaşık 2 yıldır Arçelikteyim, bir sürü pek çok iyi haber gördüm. Hitachi ve Whirlpool satın almaları, yüksek cirolar, karlar, temettü, geri alım kararları, hemen hemen bütün aracı kurumların yüksek hedef fiyatları ve al önerileri gibi. Hiç birisi işe yaramadı. Hatta her iyi haberden sonra malı çakıp çakıp durdular. Biraz kötü haber gerçekten iyi olur. Hatta oh olur.
Aşağı gap mutlak kapatılır şirket batmıyorsa ama yukarı gap kapatılacak diye bişey yoktur. Aselsanın 50 kuruşlarda gapı var. Keza 1 ve 2 tl lerdede.
Yine karşılaştık ortak 🙂
Yurt dışı ihracatla ilgisi yok konusunu biraz açabilir misiniz? Ben hatirlayamadim bu fabrikalardan satışlar bilançoda hangi kalem altında görünüyor eğer ihracat değilse?
Bunu genele soyluyorum: Satışlara sadece adet olarak bakmayın. Benim baktigim en popüler ürünlerde fiyatlar %15-45 arası artmış gecen seneye göre. Resim koymaya çalıştım ama site kaldırmıyor.