Liseden hikaye yazarken, dolarda sert bir düzeltme geldi.
Short fırsatını kaçırdık be ya.
Printable View
Liseden hikaye yazarken, dolarda sert bir düzeltme geldi.
Short fırsatını kaçırdık be ya.
https://i.hizliresim.com/3me7gbi.jpeg
Abi bu haberi dün gördüm. Bill Gates esir edilmiş zavallı bir insan. Ne derlerse onu yapmak durumunda.
Bizde de var böyle biri.
Dünyada olan bütün kötülükleri ışte bu fotodaki zavallı insanın üstüne yikiyorlar.
Bunu defalarca yazdım da kızının bir Muslumanla evlenmesi, Müslümanların toptan hedef alındığını gösteriyor.
Bunu da yazdım defalarca.
Müslüman diyecek ki, benim koruyanim Allah'tir. Artık tespih çekip Allahın korumasını bekleyecek.
Suriye, Irak, Libya, Tunus, Cezayir, Yemen, Arakan katledilen milyonlarca Müslüman hiç yardım gelmedi.
Yine gelmeyecek.
CENGİZ tüccara/kervana güvenlik sağlamış. Kısa zamanda tarihin en buyuk alanlı devletini bu sayede kurmuş.
Blombergte gizem uzuner de türkiyenin dünya ticaretinden aldığı paya dikkat çekiyor.
Bizde tüccara, sanayiciye, herkese nasıl güvenlik, adalet sağlanır?
Var mı cografyacı aywaada cevap?🎯
2003'de bir tezkere vardı. Mecliste kabul edilmedi değil, aslında daha fazla sayıda milletvekili kabul oyu vermişti. Videolar nette var. Akp 2'ye bolunmustu. Tayyip Erdoğan kabul edilmesinden yanaydı.
Teskerenin reddedilmesini saglayanlar: Tsk, Abdullah Gül ve o zamanın efsanevi Ingiliz Başbakanı Tony Blair'di.
Tezkere kabul edilseydi, 60.000 Abd askeri tankları, topları, helikopterleri ve uçaklarıyla Turkiye'nin güneydoğu bölgesini işgal etmiş olacaklardı. Tek bir mermi atmadan.
Şimdi bugün orada olduklarını düşünün, oradaki halkın da onları desteklediğini,nasil bir beladan kurtulmuş olduğumuzu anlarsınız.
Işte büyük devletler, bir noktada başarısız olduklarında bu hedeflerinden vazgecmiyorlar.
2003'de tezkere kabul edilseydi, Suriye içsavaşı hiç olmayacaktı.
Nihai hedefin Türkiye ve Iran olduğu çok açık.
Abi coğrafyadan kurtarma sozlusune kalktım. 40 kişilik sınıfta 25 kişi butunlemeye kalıyor. Not defterine
baktı, eşşek herif dedi ödevi de yapmamış. Tamam dedi çalışmışsin ama notlarının ortalaması yetmiyor.
Bu kadar öğrenci ikmale kalıyor, seni gecirirsem haksızlık olur.
Sana didi, 2 soru soracam, bilirsen gecersin. Sınıfta bırakmak için soruyor ama yanlış adama soruyor.
Birinci soruyu sordu: Yesilırmagin uzunluğu nedir? Heman söyledim 729 km.
Ikinci soruyu sordu: Kizilirmagin uzunluğu nedir? Soruyu duyunca ben başladım ukalaliga.
Efendim dedim, Hayat Ansiklopedisinin Kızılırmak maddesinde, Kizilirmagin uzunluğu 1031 km'dir. Coğrafya kitabının ekler bölümünde ise 1033 km'dir. Artıgın bunlardan hangisinin doğru olduğunu
siz takdir edersiniz.
Kızdı. Ukala dumbelegi dedi, otur yerine eşşek herifi dedi. Ödevi 10 yaptı ve sınıfı geçtim.
Kadının gittiği sınıflarda, ortalama 40 kişilik sınıflar, 10-15 kişi direk geçebiliyor.
Herkes çok kızıyor tabi...Bana didiler ki, coğrafyacının evine gittin değil mi? Kadın kocasını dövmüş, evden atmış, boşanmış.
Oğlum didim siz manyak misiniz? Lan öyle şey olur mu? Lem kimse inanmıyor. O soruları kimse bilemez diyorlar. Bütün okul çalkalanıyor.
"Coğrafyacının .mına kodu da öyle geçti" diye. Deyyuzlar kendi iftiralarina yine kendileri inanıyorlar.
COGRAFYACIDA HER KONUDA ANALEZ VAR ABI.
AHA BURAYA YAZIYORUM DEMOKRASI ILE OLMAZ. CENGIZ'IN YAPTIĞI GIBI KELLELERDEN TEPE YAPACAKSIN. HİÇ ACIMAYACAN.
dostlara selam olsun
buraya gelmezsiniz diye umudu kesmiştim artık
hakkatten topik süleymancıgın çük biledigi yerde
insan bir haber verir çaldırır yaw
Hiç bir şey değil. 500 milyar dolar ihracat 5 yılda olur.Alıntı:
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
1d
Türkiye'nin dünya ihracatından aldığı pay, Cumhuriyet tarihinde ilk kez %1'in üzerine çıktı.
2017-2018'de bu foruma yazdığım tahminleri bulup bakabilirsiniz.
Hatırladığım ornekler: Dow 35.000 olacak.
Benzin 8 TL olacak. Italya Santorini de yanardağ patlaması olacak. Bizim Ege bölgesi ve Izmir külden etkilenecek. Bu olmadı ama Etna patladı. En son Ispanya Kanarya adalarında yanardağ patladı.
Hurmuz boğazı tıkanacak. Bu da halen olmadı ama Süveyş tıkandı.
Ve adına başlık açtığım efsanevi kehanetim:
1 TL 100.000 dolar olacak.
Lusiferazım şeytani ozelliklerim var.
Şeytan bir melektir. Gelecekten haber verirdi. 45.000-50.000 yıl önce gelecekten haber vermek seytanlastirildi. Insanların telapati özellikleri vardı. Bu özellik koreltildi. Ve insanın önüne bir cep tilifonu konuldu. Hesap makinesi gibi cep tilifonu insanı aptallastiriyor.
Türkiye ölçek ekonomisine gidiyor. 5 seneye herşeyi en kalitelisinden üretir.