Piyasa değeri toplam dün 200 milyon dolar civari gözüküyordu. Kendisinin değerinin toplamı kadar yatırımı nasıl yapacak acaba önemli bir husus.
Printable View
Piyasa değeri toplam dün 200 milyon dolar civari gözüküyordu. Kendisinin değerinin toplamı kadar yatırımı nasıl yapacak acaba önemli bir husus.
Selam arkadaşlar,
Bugün aranıza katıldım, 14-15 tllerden beri takip ettiğim bir hisse idi, eldeki enerji hisselerine kıyamayınca konkanın da hareketini uzaktan izlemek durumunda kaldım, nasip bugüneymiş.
Hisseyi alır almaz hareketlenmesi de güzel bir hediye oldu.
Kağıt sektörü bu bilanço döneminde güzel bilançolar açıkladı, 3. Çeyrekte de devamı gelecek gibi görünüyor. Sektördeki diğer hisselerle kıyasladığımda fk ve pddd olarak tezol ve konka diğer hisselere göre ucuz kalmış görünüyor. Konka özelinde bunun özel bir sebebi var mıdır? Forumda geriye dönük sayfalara baktığımda konka’nın ciddi yatırım haberlerinden bahsedilmiş ve bunun etkisi henüz tam anlamıyla görülmemiş diye anlıyorum.
Selamlar..
Dine dindar insanlara sayan söven şahıs ne oldu hisse halka arz olalı 1 yıl olmadı %500 Prime dayandı nerdeyse hiç sesin çıkmıyor aşağılık din hazımsızları.
bugün dikkatimi çekti bilançosuna baktım 2. çeyrek özsermaye artışı tam ikiye katlamış (Özkaynaklar--->2. çeyrek 1.594--> ilk çeyrek-->817 mil. tl.)
Stoklar- 2. çeyrek--->253.567.115 ilk çeyrek--->193.452.902 döviz artışından kaynaklı hammade girdisinden olumlu etkilenir.
Yatırım Amaçlı Gayrimenkuller--->446.369.214 değerinde gayrımenkulü var... ekstra bonus demek
Geçmiş Yıllar Kar/Zararları 534.282.083 tl bedelsize konu birikmiş nakit
Satış Gelirleri 6 aylık -->1.028.697.836 geçen yılın toplamından çok daha fazla
Net Faaliyet Kar/Zararı 382.106.541
Net Yabancı Para Pozisyonu ilk yarı--->304.358.001---ilk çeyrek-->221.569.788 kısaca 304 mil tl miktarınca döviz fazlası var,
Net Borç -313,1 mnTL
Serbest Nakit Akım 191.446.156,,
tek kelime maşaAllah, darphane gibi nakit üretmiş...
en kısa sürede aranızdayım.
Genel müdürün röportajını çok beğendim. Açık bir şekilde sektörün ve şirketin o dönemdeki durumunu anlatmış. Şirkette yatırımım yok holdingle ilgili önyargılarımdan ötürü. Lakin paylaşımı inceledikten sonra şirketi daha detaylı incelemeye karar verdim. Paylaşım için teşekkürler.
Avrupa'da artan enerji maliyetleri fabrika kapattırdı.