Ahlatcı Doğal Gaz, sermaye artırım başvurusunun SPK tarafından karara bağlanmasını müteakip pay geri alımına ilişkin sürecin ivedilikle değerlendirilerek kamuoyu ile paylaşılmasına karar verdi
Printable View
Ahlatcı Doğal Gaz, sermaye artırım başvurusunun SPK tarafından karara bağlanmasını müteakip pay geri alımına ilişkin sürecin ivedilikle değerlendirilerek kamuoyu ile paylaşılmasına karar verdi
Şirket bazında güzel beklentiler oluştu aslında bedelsiz, onaylanır onaylanmaz arkasından hisse geri alım planı açıklaması, bilanço ve Enerya Energaz halka arzı...
Tekkeyi bekleyen çorbayı içecek uzun vadede...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Var birşeyler...
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahlatci cok sayidi lotu virman ile devretti baska kisilere halka arzdan sonra. Acaba o kisiler kim ve kac tl den verildi lotlar onlara?
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimiz Yönetim Kurulu Toplantısında, Kahramanmaraş ilimizde meydana gelen ve on şehrimizi doğrudan etkileyen depremler sonrasında arama-kurtarma çalışmalarında kullanılması ve ihtiyaçların karşılanması amaçlarıyla, T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından başlatılan ve Ahlatcı Holding A.Ş./Ahlatcı Grubu tarafından toplamda 100.000.000 TL tutarında bağış ve yardım ile iştirak edilen yardım kampanyasında, Ahlatcı Holding iştiraki olan Ahlatcı Doğalgaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş olarak 50.000.000 TL tutarında nakdi bağış yapılmasına; 2022 yılı hesap döneminin görüşüleceği Olağan Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerine söz konusu bağış hakkında bilgi verilmesine ve 2023 yılı bağış sınırının yapılmakta olan bağış ve yardımları kapsayacak şekilde belirlenerek pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verilmiştir.
Ülkemize geçmiş olsun dileklerimizle kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.
Şirketimiz Yönetim Kurulu 15.02.2023 tarihinde toplanarak;
Şirketimizin 208.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin % 1.150*oranında bedelsiz artırılarak 2.600.000.000 TL.na çıkarılması hususunda Sermaye*Piyasası Kurulu'na (Kurul) 11.01.2023 tarihinde başvuruda bulunulmuştur.*Şirketimizin anılan başvurusuna ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu incelemesi*devam etmektedir.
**
II-22.1 sayılı Geri Alınan Paylar Tebliği'nin (Tebliğ)*"Geri*alım ve satım işlemlerinin yapılamayacağı haller"*başlıklı*10 uncu maddesinin ikinci*fıkrasında,*"…kayıtlı sermaye sisteminde*olan ortaklıklar tarafından, sermaye artırımına ilişkin yönetim kurulu kararı*alındığı tarihten sermaye artırım işlemlerinin tamamlandığı tarihe kadar,*ortaklıklar ve/veya bağlı ortaklıklar tarafından, geri alım veya satım işlemi*yapılamaz."*hükmü yer almaktadır.
**
Anılan Tebliğ hükmü nazara alındığında, Şirketimizin bedelsiz sermaye*artırım başvurusunun Kurulca karara bağlanmasını müteakip, Ülkemizde yaşanan*deprem felaketi sonrasında yaşanan volatilite artışı ve olağandışı fiyat*hareketleri nedeniyle, paysahiplerinin yatırımlarının korunması ve pay fiyatında*istikrarın desteklenmesine yönelik olarak pay geri alımına ilişkin sürecin ivedilikle*değerlendirilerek kamuoyu ile paylaşılmasına
**
oybirliğiyle karar verilmiştir.
Hisse geri alım için bir taban yapar mı acaba?
Ekleme yaparım belki.
bay404 yazdıklarımı samimi bulmuyordu.
Neden?
Belli ki elinde vardı, yukardan satamadı.
Bedelsiz den sonra taşınır mı diye yazdım.
Taşınmazdı.
Kimseye alın satın demedim.
Olmayacağa olur da demedim.
Kendi dediğime uymadım ben de aldım.
Şimdi hamal gibi en az bir yıl taşı.
bay404 ten özür bekliyorum.
Tabi vicdanı rahatsız oluyorsa.