aylık macd vs rsı ile sen uğraş biz canlının peşindeyiz:)
Printable View
aylık macd vs rsı ile sen uğraş biz canlının peşindeyiz:)
bir defa 17 günün olduğunu göster..yapabilirsin ama böyle tablo olmaz..bende sana 1 milyon göstersem vadesiz olur mu..mesela..
Yaptığın muazzam çıkarımlarla 24 temmuz Faiz inmez dedin inerse susucan sakın unutma. O gün Hakan kimmiş öğrenirsin büyük olasılıkla. :)
Hele 500 Bp indirim gelir peşine de 25 temmuz Not artırımı gelirse her iki derecelendirme kuruluşundan sakın bu nickle bir daha buralara gelme rezerv nickle devam edersin :)
Herkes borsacı oldu yaw, üç kişi biraraya gelince direk borsadan konu açılıyor, mekan zaman farketmiyo hemen elde 1 telefon açıyor grafiki bak bu gidecek, yok bu gidecek derken arada iddialaşma başlıyor. :) bugün arkadaş dediki pehol al fiyat 15.40 larda, la yürü git yüzde 2 yapmış hisseyi mi alıyım dedim.oda ne olmuş bi yüzde 2 daha üstüne koyarsa satarsın dedi. Bazan büyük konuşmamak lazım 1 lot bile almam dedim diyiş o diyiş hisse bi gitti abowww bak ben saa demedim mi demesin mi birde
Yani demem o ki
Nasip bu işler
Sıkma Canını Bozkurt onun gibi 1 adam olur 150-170 den malum ismi lazım olmayan kağıdı alan bin olur rahat ol. Kimse konuşmaz ama.
Yarın bir gün bir hisse alsa bu 150-170 arası olan hissedeki gibi bir olay başına gelse söylemez merak etme.
Bu trendin en sonunda o kağıtlar hep olayı böyle sananların elinde kalacak. Ben MEDYA-SABAH-SAPAZ-IHFIN-SEZGD bu tahtaların kottan çıktığı günün sabahını iyi bilirim.
Biri üzgündü. MAKTK almış geçen aylarda 12'den. Kâr görünce satarım demiş, 12.50'den satmış. Hisse o sattığından beri tavan tavan gitmiş. Ekip biraz İsrail-Suriye gerginliğinden, biraz stopajdan, biraz Trump'tan, bizim faiz indiriminden bahsetti. En son ölümden bahsedip ayrıldı masadan