Sevgili Dostlar
Krontun en büyük avantajı tl yazılım üretmesi ve bu yazılımı dolar ile satışını yapması.
Printable View
Sevgili Dostlar
Krontun en büyük avantajı tl yazılım üretmesi ve bu yazılımı dolar ile satışını yapması.
Sayın oralet osman
Kron daha emekleme aşamasında olan bir şirket.
ASELSAN yıllardır rüştünü ispat etti etmesine ama şirketin 2005 öncesi finansal verilerine bakarsanız çok da parlak olmadığını görürsünüz.
Evet, bu çıkışın sürdürülebilir olması çok önemli lakin beklemek ve zamana bırakmak da hissenin arkasından bakmanıza yol açabilir.
14 milyon sermayeli şirketin bu rakamı katlayan her net karı hissenin fiyatını da doğal olarak daha da yukarıya taşıyacaktır.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bgc partners in KRONT ile ilgili analizi vardı onu bulamadım. Bulan biri paylaşabilirmi arkadaslar.
Beklentiler.
1 temmuzda a grubu
14 temmuzda t.takastan çıkıyor.
Yaz sonu gibi Arge teşvik desteği.
Asıl beklenti sipariş alması. (en önemlisi de amerikada ilk satış) en parlak dönemi son cegrektir. Aklıma gelenler bunlar. Saygılar selamlar...
1.45 den alıp 11.30 dan veren bir kront yatırımcısı olarak verme nedenim lisans gelirinde bilanço makyajı dedim.Daha öncede bir İran yüzünden az çekmedim. yanlız piyasa benden daha büyük düşündü ki fiyatı 17 de ben almam alanada mani olmayayım
D5102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sy oralet 100 olur dediniz ya uzun vadede bu komik kalacak:( sesli cevap verdim ..ytd sakin al sat yapmayin bir hisseyi iyice arastirin..Ama su gorus tamamende yanlis 8 ay once 3 simdi17 olmus ..KRONT yazilim sirketi ..orn verelim logo 3 lerde 60 oldu..kront un artisi yurtdisi na sstima baslamasi ki onceABD satislari yakinda gelir..egeen 10 lardsn 300 gordu otkar ayni sekilde 150 lere yaklasti..demmekki beklentili kagit dinlemez ucar gider...Kront mu onuda gorecez:)
KRONT Temel analiz
http://hissebul.net/forum/590-kront-temel-analiz.html
Her yatırım gibi bu da bir risk taşır. Bundan sonra da karını artırabileceğine inanan kimse bu fiyatdan da alır tabi ki. Ancak 17 liradan hisse alan birisinin fiyatın son bir yılda olduğu gibi 2,5 - 17 hareketi gibi kısa sürede 7 kat olacağını sanması faxla iyimserlik olur ki böyle düşünenin olacağını sanmıyorum. 1 yıl sonra 25 lira bile olsa gayet iyi bir getiri.
Ayrıca A grubu olmasının yararı nedir? İhlas da A grubu bildiğim kadarıyla?
ihlas ile Kront u mukayese ediyorsunuz ya Helal olsun da ne yaziyim..Arastirmadan almayin...d ve c hissesi olan kagitlarada yonelmeyin:)