Hem de çok iyi oluyor...:)
Printable View
Hem de çok iyi oluyor...:)
Ulen chf toboyu kırdı yardırdı gidiyor bu euro gene puştluk peşinde en sevmediğim parite bu ya, nasıl bir algo kullanıyorlarsa bıktırmadan gitmiyor bir yere. 24 saat açık yapacağı hareketi 5 dakikada yapar sonra 2 gün tırmalatır ********.
%90 koleresi chf yi bile iplemiyor şuan.
stonhand ,eurusd'de düşüş trendine girdik mi sence? benim hesabıma göre buralar tepe 1,0'a kadar iniş bekliyorum.
Onun için gerekli yapı hala oluşmadı. Şuan ki yapı 1,0779 maksimum çalışır ancak ileriki zamanda tekrar geniş dip sonra geri alım işini yaparsa hedefler net ortaya çıkar.
Algolar ne işse son dönemde bu benim 0-1-2 noktalarını saklamak için ellerinden gelen ne varsa yapıyorlar, öyle böyle değil euroda şuan chf tobo kırıyor ters yapıp yukarı gidiyor ama akşama kadar sonuç önemli şimdilik düşmemek için tırmalayıp duruyor.
Şimdi hesabı yaptık bakalım 1,00 ve hatta 0,98 görecekse euusd
1,1444 tepesinden 1,1093 yani şuanki yapının 2,618 ve ilk geri alış noktasına kadar gelip oradan geri gelip tekrar 1,1270 görürse ve aşağı koparsa işte bu yapı bizi 1 hatta 0,98 lere götürür euroda.
Olurmu olma ihtimali mevcut ama ilkin bizim yapının 1,1093 e kadar temiz bir çalışması lazım
Çarşamba yellen abla mevzusu varmış o yüzden öldürdüler bugün koca günü be 30 pipsde günün yarısı geldi hala hiçbir hareket yok euroda 30 luk grafik 200 lük ema ya yapıştı tırmalayıp duruyor hanzo.
Adam gibi 1,1350 lere bir gelse rahatlıycaz mübarek yoksa sinir harbine döndü bu iş gene.
Doları yanına , biraz gram altın bu seviyelerde alınır mı?
Gold onsda cemi cihan alımdayken 1090-1040 ve 1025 hedeflerim var. Genel kriz bekleyip gold da uçuş kaçış bekliyor ve genel gene alımda ama bu cripto paralar olduğu sürece artık eskisi kadar talep zor olur, piyasada goldu yıllarca taşıyacak hamal bulmakta zorlaşır artık.
Adamlar etherium diye birşey çıkarıyor 10 dolardan 400 görüyor yatırımcısı kim tabiki sağolsu araplar, millet zaten böyle manyaklıklar peşinde ne yapsın altını , gümüşü.