süper kapanış yaptı. 239.60 tl.
Printable View
süper kapanış yaptı. 239.60 tl.
Ek 2080
05.04.2017 günlük DOCO pastası .
gedik tahtayı süpürüyor günlerdir ya otel açılıyor çok yakında ya bedelsiz haberi gelecek genel kurulda yada 8 gurme mağazanın açılış haberleri düşecek bu sayıda artabilir temmuza kadar hareketli günler bizi bekliyor sanırım bu arada 239 dirençimizi kırdık bakalım bundan sonraki hedef 271 oldu burayıda kırabilecekmiyiz hep beraber görelim buranın üstünde alımlar sertleşir uzun vadeci olmayı unutmayın arkadaşlar kısa vade borsa yatırımı olmaz
y.t.d
244 oldu .maşallah
DOCO - 6.04.2017
ortada hiç bir şey yok , şirket kardan zararda , işler durgun , uçaklar eskisi gibi kalkmıyor , uçaklardaki ikramlar iyice zayıfladı,,, ters orantı...
şu anki kıpırdanma fırsatlarını değerlendirebilirsiniz , ama çok dikkatli olun ,,, gün içinde müthiş keskin düşüşleri olduğu için ,,, eldeki bulgurdan da olmayı akıldan çıkarmayın
geçenlerde 2 kez atak yaptılar hisseye talep olmayınca ( başarısız oldular ) bu sefer 45.000 lotla tekrar hisseye talep yaratma derdindeler ,,,
turistler ne zaman çoğalır ,, uçaklar vızır vızır kalkar , ve Avrupa ile aramız düzelirse ,,, o zaman Doco'da canlanma olur,,,
http://i.hizliresim.com/DPYkE6.jpg
otelin açılması vb bunlar etkilemez ,,, otel inşaatına ve gurme mağazalara para akıtılıyor ,,,,yapılan bu büyük masraflar Bilançoyu negatif etkiler ,,, bilanço karını düşüren unsurlardır,,,, ve en önemlisi Otel açıldıktan sonra içine müşteri bulmak ,, Turist gelmiyor ,,, nasıl para kazanılıcak... ?!!
Ek 2101
DOCO günlükte MACD ve RSI al konumunda devam ediyor.
Dogru tespit eyvallah
Ama bazen öngörünün tam terside yasanabiliyor yani adamlar ters köşe yapabiliyor cünkü bir yilda 340lardan 200 lere geldik tamam bazı olumsuzluklar vardi ama kimse bu kadarini beklemiyordu cunku her bilanco bir oncekine gore satisda karda artmisti benim icin sirket buyudukce satis ve kar artikca sorun yok o yuzden alsat beceremedigim icin beklemeye devam
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu şirket sanki sadece türkiye ile iş yapıyor gibi yorumlamışşınız yurt dışında yeni açılan hatlar oldu kaç tane onlardan neden bahsetmiyorsunuz ?? şirket büyüyor bu yeni açılan yerlere para akıtılıyor doğru ama !! bu akıtılan paraya rağmen kar ediyor buralar bitince açılınca ne olacak bu mağazalarda otellerde kar yazacak yani beklenti var otel boğaz kenarında müşteri bulmak sorun olmaz açılsın hele orası kolay umutsuz olmayın bu kadar ben aldım unuttum almaya devam ediyorum ne zaman 2000tl olursa satarım 1 sene 3 sene fark etmez arsa aldım beklerim ben ...yeterki biz londrada pariste 8 yeni mağaza daha açalım devamı gelsin
alım satım yatırım tavsiyesi değildir