Sn.viper xu30 da 31.7 nin üzerinde şu an.
Printable View
Sn.viper xu30 da 31.7 nin üzerinde şu an.
Türkiye nin insani açıdan haklının ve emparyalistlerce ezilenlerin yanında olması kısa vadede karsız bir politika olarak algılansa dahi orta ve uzun vadede mutlaka meyvelerini verecektir
Ek olarak
Dallamanya nin Türkiye'den kaçan her çeşit hamambocegi türüne , uygun ısı nem ve sıcaklıkta yaşam ortamı sağlamasına karşı saf saf
Ama siz bizi hiç anlamiyorsunuz , neden böyle onyargilisiniz şeklinde küçük Emrah tarzı dış politik serzenisleri de gereksiz anlamsız şekilde ezik buluyorum
Zaten o hamam boceklerini labaratuvar ortamında uretenlerden biri de bu dallamalar
Bu dallamalara gösterilen her tepki ve mueyede haklı ve yerindedir , madem doğrusu yapılıyor o zaman net bir şekilde yapılanın arkasında durulup hiç ajitasyona kacilmamali
Gereği de yok zaten
Haaaaa
bu dallamanlara yönelik , hükümet politikaniz başka şirket ilişkileri başka , bizim sizin sirketlerinizle bir alıp veremedigimiz yok tavrı gayet doğru ve yerindedir
Eğer çok heveslilerse kendileri yan çizsinler şirketler yada iş ilişkileri noktasında
ama cizemezler zaten
Seveeee seveeee kabullenecekler
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Gerek dingiltere gerekse de bu dallamanlar
Ayağına madidas sırtına da Mike i geçirdikleri , her ezik , taseron , üretim özürlü mal değneğini kullanarak bu ülkede at kosturduklari dönemin sonuna geldiler
Bunu kabullenmeleri biraz zaman alacaktır ama akıntıya karşı gelmeleri mümkün değil
Soluk benizliler 80 den 107 ye kadar pruzsuz hareket etti
Bu aralıkta trende oynayan tüm sistemlerin kar ettirmesi gerekir
Peki neden ?
Çünkü geçen haziran brexit ten başlayarak bu yıl ocak a kadar öyle testere yaptı ki
Tam 6 ay
Tum Sistemleri tarumar etti
Ver gülüm al gülüm muhabbeti
Bu noktada iyi bir strateji yada sistem
Testere bölgesinde almaya değil vermemeye yada az vermeye odaklanmalidir
Testerede kazanmaya odaklanildigi takdirde trendi kacirma olasılığı yüzde yüze yakın
Testere bölgesinde fiyat hareketleri tamamıyla trend takibi eden sistemleri çarpmaya odaklıdır
Kısa orta yada uzun vade ortalamalar farketmez , önce hepsini öpme hedefindedir
Bunun iki amacı var
1) bu süreçte kucuk yatırımcıyı çarpa carpa trend için gerekli kapitale katkıda bulunur pala
2) yine bu süreçte trend takip sistemlerini yerle yeksan ettiği için küçük yatırımcının trend öncesi tetiğe basmasını engeller ve sistemine guvenini sarsar
Eğer trend takip sistemine kayıtsız şartsız uyulursa şaşırtıcı bir şekilde testerede bırakılan puanın trendde alınan puana hemen hemen eşit olduğu görülür
Ne dedim ben , ne dedim :kahkah:
Para piyasalarında haber yada olaylara odaklı gibi gözüken en minimalinden en maximaline kadar tüm hareketlerin aslında bir muhasebecinin yada malı musavirin hesap defterindeki alacak verecek hesabından ibaret olduğu gorulebilinir
Yani demem o ki , pala hipnesi her hareketi bilerek , isteyerek ve bir plan dahilinde yapar :kahkah:
İse nereden başlayalım
Kabilem bak bakalım geçtiğimiz yıl 2016 haziran başı ile 2017 Ocak ortası arasında 5 lik 10 luk üstel hareketli ortalamalara göre al sat yapan bir al/sat ciyi kaç puan carpmislar
Temiz bir trend temizinden o kadar puanı vermeli
Sonra kartları yeniden dağıtır yukarı yada aşağı orasını zaman gösterir
Ben bakmadım valla meraklisi bakar :)