Ben ilk direncin 0.45 oldugunu goruyorum 0,45 asarsa 0.52 53 leri de hizli gecer ondan sonar ilk direnc 0,87 dir.
0.87 de iyi haber gelirse 1,20 leri gorur sonrasi yine haberlere bagli
Arkadaşlar merhaba Ertem ben,
Bekir abimin kullanıcı adı üzerinden yazıyorum.Yaşanan tadsızlıklara değinmeyeceğim.Daha önce defalarca yazdığım gibi,olağan genel kurul gündem maddelerinin ilanı önem arz etmektedir.
Dün itibariyle yayınlanan 9320 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nin 443.sayfasında şirketimizin 25.05.2017 tarihli Olağan Genel Kuruluna ilişkin ilan yayınlanmıştır.Muhtemelen bir iki gün içerisinde de Kap'ta bildirim yapılacaktır.Aşağıda görüntüsünü paylaştığım 6 ve 8.maddeler çok önemli.Okuyun,üzerine konuşalım:
https://i.hizliresim.com/P0Zd37.png
Ümit hocam sen ben küçük yatirimciyiz. Ama seddulbahir ve arkadaşları daha once kendisinin soyledigi gibi sirketin taahut ettigi hisse geri alimindan daha fazlasini yapabilecekleri gucte olduklari sozunun bir kısmıni dahi yerine getirse durum değişir. Bence olayin buyugu seddulbahir murat ve arkadaslarinda bitiyor..
Bir de nedir bu isletmenin surekliligi ile ilgili alinacak tedbirler.yok mudur bunun detayi. Bir de sirketin faaliyet alan degisikligi planlanmiyor sanirim. Taco doruk alacak tahsili nasil olacak.o da yok. Bence bu sorularin yanitlarini genel kurula katılarak almali ve tutanaklara isletmeliyiz.
Adamlar 27 nisanda yonetim kurulunda karar aliyor genel kurul icin bugune kadar kap.da aciklanmiyor.ticaret sicil gazetesinden ogreniyoruz..bakkal dukkani bile daha ciddi yönetilir. Bir de bu adamlari halka arz diye 2.5 tl.den bize itelediler ya ben ona yanarim...
6. Maddede alınan tedbirler derken??? Bankalarla yapılandırma
Unilever ile anlaşma feshi
Faaliyet alanında küçülme var benim bildiğim
Alınacak tedbirleri kurul sonrası öğreniriz umarım kayda değer tedbirler olur. Arsa muhabbeti var bunun detayını öğrenebiliriz
8. Madde ise şirketin başını belaya sokacak cinsten ben vergi hazine maliye işlerinden anlamam ama burdaki üstadlara göre faiz isletilmemesi hazineyi zarara uğratıyor o yüzden sıkıntı olur.
Akpaz için kasaya girecek ciddi bir meblâğdan vazgeçmek şirket ve biz yatırımcılar için tabiî ki iyi olmaz...
Seddülbahir hocamın notuna göre biz 6 ve 8. Maddelere odaklanacagiz diğerleri galiba prosedür standart işlemler.
Alınacak tedbirleri ben çok merak ediyorum bakalım kamuoyunu ikna edecek plan sunacaklar mı? Hissenin gidişatına yön verecek maddeler 6 ve 8 gibi 8 olumsuz gibi 6 ise merakla bekliyoruz..