yurt dışı borç faizi (libor+ faiz oranı) daha da yukarı da
bankalarda iç piyasaya yöneldi...
Printable View
Doları fiziki olarak alırlarsa merkez bankasına yüzde birbuçuk odeme yapıyorlarmış....bir mt bana böyle söyledi. Onun için fiziki tercih etmiyorlar. Doğru mu bu bilgi acaba başka bilen var mi konuyu...
Az önce garantiden mesaj geldi Yen'i mevduatınız İçin diye ...100k üzeri için 26,15 32 gün vade ve 95 gün vade için ise 26.65 verildi
odeobank O/N %27 bağlandı.
32 günde %31 oran aldım yeni güncellenmiş.
turkiye de ney duzgun isler ki herkes tuttarabildigini kazıklama pesinde ....ornek borsoda islem goren a harfli bir market musterisi yoklugundan dolayı subeler kapatıyor ama bak sen suna 10 gun bile olmadan 1.90 dan 4.15 e cıkıyor boyle bir memleket borsası ..kasasında parası olan ihracat yapan kar ustune kar acıklyanalarda dusuyor hadi buyur ..manipilatorlerdeki para nereye isterse oraya dogru yon veriyor ..turkiye de yatırım anlayısı bu .
Migros insaflı .Beef domates yazmış bizim mahlledeki market 9.90 ....Başlığın ünlü domatesi pembe baharda 2.5 den almaya başladım şimdi 9.0 da enflasyon %300 fazla ...Köy biberi 1.5 tl den 5 e çıkmış... elma 5 tl den aşağı satan yok.....Elmanın en iyisi geçen yıl 4 TL den alıyordum (amasya) star elma 2-2.5 den istediğin yerden alıyordun..TÜİK çiler eve sipariş yada restoranda ailece yemek yediklerinden market fiyatlarından bir haberler....Ekmek fiyat 1.25 ama artık gramajı tost ekmeği kadar oldu....