Colugunun çocuğunun rızkını bu saatten sonra buraya getirenin aklından şüphe derim
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Colugunun çocuğunun rızkını bu saatten sonra buraya getirenin aklından şüphe derim
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden bukadar paniklediniz anlamadım. Bu kağıdın yükseliş nedenlerini tek tek sıraladık. bunlardan biri de bilançonun güzel gelmesi idi. Hernekadar kar çok az görünse de yılkardır zarar üstüne zarar yazan bir şirket için bu başarı.
Geriye üç yükseliş nedenimiz ortada duruyor onları da unutmamak lazım.
Her iki açıdan da temkinli olmak lazım. Panikletip satışı artırarak varı yoğu toplayıp yoluna devam da edebilir. beyler buraya kadarmış dermi? Zor der. Hatta diyemez.
Onun için fazla paniklemeye gerek yok.
sayın melih55 in fikirlerine katılmakla beraber , metronun hareketlerinin ne oldugunu veya ne olacağını kestirmek zor. hersey alıcı gelmesıne bağlı, alıcı gelirse malı yıkar. dun sekerle beraber operasyon yaptı bır yandan şeker 100 bınlık lotları koydu bir yandan metro..sanki metronun hisselere şekerin hisselerinide eklemek lazım gibi...ucuz maliyetli olanlar için sayın melih55 gibi her daim tutulur . sonuçta kardan zarar, birde bu barış aksu meselesi var. 3,7x maliyetli ile hisse oranını %10,xx cıkarmış..sonuç olarak halka açık kısım olan 18 milyon lotun buyuk bir kısmı barış aksu, metro + şekerde sanki ky de mal kalmadı gibide bir durum olabileceğini varsayıyorum. 1,3x den beri bircok kez metro sayesinde trade imkanı verdi.
sayın melih55 sarkuysan daki melih55 ise kendisini sarkuysanda ilgiyle takip eder ve yorumlarını okurdum..ne hikmetse hep çaycıları takip ediyor:)
ilk yaptıkları 1,40 3 üzeri hareketinde metronun mal satamadığını ve değişik hesaplara dağıtarak ,mal boşaltma yapıldığı izlenimi verdiler bence. çünkü ben ve benim yakın çevremden insanlar çok güzel kar elde ettiler.forumdan arkadaşlar kazandı. şimdi maliyetleri düşük ,bu lotların turşusunu kurmayacaklar illa ki bir yerden alıcı buldular mı, verecekler. inşallah bunların kimse ağına düşmez. avtur ve avgyo gibi taban taban malı vermeye çalışabilirler. ky da ha taban açılacak şimdi dönecek diye girerse , kendi bileceği iştir. ytd.
dun aslında tavanda bu soyledıgınızın sınyalını verdı...4.44 kademsınde metro alıcı 100 bınlık lotlarla 4,45 kademesınde metro satıcı 100 bınlık lotlarla...ısteyene çokomel ısteyene kokomel hesabı...muhtemelen ve ihtımal odurkı..şirket ortagının aldıgı fıyatlar sankı şirketın ederı gıbı bır algı veya gercek var..bu algı veya gercege gore normal kosullarda 3,7xx ın altında veya o fıyatlardan herkes hısseyı almak ıster..cunku sırketın ıcınde daha once % 5 den fazla hıssesı olan bırısı ılave 3.7xx fıyatla yenı alım yaparak hısse mıktarını 4 kusur mılyona cıkarıyor..burda normalde 1 lot hıssenın ederı 3,7xx algısı olusuyor. Hatta bu ortak hissenin gelecegini çok parlak gördugu ıcın 1'e 2 , 1'e 3 kazanma durtusuyle bu ek alımı gerçekleştirdiğini bile düşünebiliriz....3,7xx altında herkes bu hısseye hucum etmesı lazım!!!!!!!(aceba)..ÇOK DIKKATLI MOLMAK LAZIM...
Tek seçenek var pazartesi açığa satış yapan aracı kurumların gelmesini beklemek. Onlar açığa satış için metro tuzağa düşürmesini beklemek. Galip onlara tavandan aldırtır. Açığa satış yapılmazsa ben bile kestiremem nerden dur diyeceğini .
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence tüm çabalarına rağmen küçük yatırımcı ilgisini cekemediler. 6 ortaklidan 7 veya 8 ortaklı hale gelip şelale oluştuğunda da k.y ilgisini çekecek yere kadar götürecekler. Daha önce 6.20 ye getirip dönüşte 4 civarı küçük yatırımcı ya yıktılar ve 1.3 a getirip kimseyi kimildamadan halde 11 yıl beklettiler . Rakamları bilemem ama Sanki benzer senaryo yine uygulanacak gibiler.:bunlar koç bunlar Koray herşey beklenir.
''dun aslında tavanda bu soyledıgınızın sınyalını verdı...4.44 kademsınde metro alıcı 100 bınlık lotlarla 4,45 kademesınde metro satıcı 100 bınlık lotlarla...ısteyene çokomel ısteyene kokomel hesabı.''
açıkcılar , ky oyle bır havada gelecekkı vazgecmek mumkun olmayacak..