Originally Posted by
Black Diamond
Yalnış anlaşılmasın ,herkes yorumunu yapsın ama Bu tip yorumlar için erken olduğunu düşünüyorum ben naçizane.
Şirketin %46 sına sahip 3 ortağın da sermaye arttırımına katılmaması ve paylarının %20 ye düşmesi pek akla yatkın bir durum değil.
(3.ocak kapa gönderilene göre)
Bu ortakların bu operasyona girmesi ve kağıdı aşağıya baskılıyarak kullanıulmayan rüçhanları birincilden toplaması bir şirket patronu için etik ve ahlaki değil ama malesef bu adamlar halka açıklığı bu şekilde kullanıyorlar.
Öngörüde bulunabilmemiz için bence ptesi akşamı sonrası çıkan manzarayı incelememiz ve yorumlamamız gerekiyor.
Sermaye yapısının son durumunu kapa göndermek zorundalar.göndersinler bakalım.
Diğer taraftan yatırım fonuna atılan 4 milyona yakın mal da operasyonun başka bir ayağı mı?Bu fon hangi fon ve ne kadar tutacak elinde? Benim fona mal atılması çok hoşuma gitmez ama erken konuşmayalım yine.belki de çok tutmaz çıkar ufak bir karla.
Teknikçilere bakıyorum 90-80-70 ihtimallerinden söz etmeye başladılar.95-97 altını gösterip stopları patlatabilirler mal dökmek istiyorlarsa..
Patronun ne istediği önemli.Ama şu var 1 in altında ne kadar tutarlarsa o kadar mal kaptırırlar gibi duruyor artık bu saatten sonra.
İzleyelim görelim..
Ytd
Gelecekle ilgili öngörü yapabilmemiz için