Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa Arada aksiyon iyi oluyor :) Dozunu iyi ayarlamak şartıyla :) Ben niza sevmem, niza çıktımı o başlıktan kaçarım.:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Isme/nicke başlık açmak yasak, yoksa Reha'nın mekanı cok güzel olurdu.:agla: Ağabeyim "Gaya'nın Yeri" daha iyi. Kayan da oluyorsunuz.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Isme/nicke başlık açmak yasak, yoksa Reha'nın mekanı cok güzel olurdu.:agla: Çiftlik falan var. Hem webster isim değil nik, ordan kurtarır.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bende safım belli Birleşik Fon Bankası demiştim diye hatırlıyorum :) Devamı sizin özlü sözünüze cevaptı üstadım :) O da benim degil reisin sozu ustadim Sozunun ustune soz soylemek haddim olamaz Ahaberim acik
https://youtu.be/y3RIHnK0_NE
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ben niza sevmem, niza çıktımı o başlıktan kaçarım.:oleyo: Ağabeyim biz söndürüyoruz olayı. Ama su değil benzin bidonu kullanıyoruz. Büyüklerimizden öyle gördük.
Alıntı: Originally Posted by Webster Valla hit yapar Basta su news okur surekli 1 itibar puanına 1 fon tavsiyesi der tavsiyeyi özelden gönderirsiniz. Topladığınız itibar puanlarıyla fon alırsınız.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ben niza sevmem, niza çıktımı o başlıktan kaçarım.:oleyo: En güzeli üstadım olan arada kalana oluyor. Tarafını seç efsane ol falan diyorlar sonra :)