6 yıldır hissedeyim. Biraz da biz kazanalım :)))
Printable View
6 yıldır hissedeyim. Biraz da biz kazanalım :)))
Garan aldıklarının çoğunu sattı 190 bın kaldı.. Normalde global satınca garan ve y. Kredi topa girip tahtayı tutuyordu.. Endekste musait iyi bir düzeltme gelebılır... Dıkkatli olmakta fayda var... Tabıkı benım düşüncem yanılma ihtimalim yuksek..
Tavan kapatsada şu gsray eşeğinide sürüklese peşinden
Sıkıntıda burada zaten daha lıgler başlamadı, başlayınca neyı fiyatlayacağız.. Rolantıye almaları lazım tahtayı hergun yuzde uç, beş, on çıkışlarla bu tahtayı nereye kadar taşıyacaksın.. Madem öyle global ıkı gundur nıye satıyor.. Garanti aldıklarının yarısından fazlasını nıye verdı acar dun aldıklarını nıye sattı.. Ama gidebilir de tabı bunu kimse bılemez.. Geçen düzeltmesini yuzde 7,8 lık prım den sonra yapmıştı.. Elbette ne olacagını bilemeyız.. Karda zarar da şahsımıza aıt..İnşaallah gıder de elinde olanlar kazanır.. Saat 16.30 dan sonra bakarız.. Ben döküldüm benden alanda kazansın.. Diğer kurumlardan parçalı alımda yapabilirler bilemeyız.. Çözebılsek zaten burada olmazdık..
Sen gördüğünü bildiğini söylüyorsun eyvallah her şey olabilir ama daha ne tür gelişmeler olacak bilemeyiz ayrıca ben 5 dolara kadar alırım şampiyon olunca 20 dolarada satarım diyorum:) olur yada olmaz ama bu benim beklentim,şampiyon olacağının garantisi yok risk elbette her zaman var,yatırım tavsiyesi değildir,olamazda.YTD.
Alan satan hikaye .....Belli birnoktadan sonra sert düzeltme yapacak ama ne zaman?
Bu yüzden en sağlıklı hareket KADEMELİ SATIŞ tır.....!!!!
Hisse düşerse sattığına sevinirsin,hisse yükselirse elinde kalan satmadıklarına sevinirsin.....!!!!
Ben ARDYZ de 27 lerden başladım satmaya 38 oluncaya kadar parti parti mal sattım.....!!!!
Yürü be FENER im alem ŞAMPİYON görsün......!!!!