Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Cüneyt Paksoy da buradaydı, karahan vardı, Selçuk Gönençler (xtraderx) vardı... Karahan buralarda
Alıntı: Originally Posted by tospa Eski forum 2017 de mi patladiydi? Karıştırmayın eski forumun patlamasını yaw
Kentuf gibi biseydi abi niki galiba he
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Ek 24774 Bu fotoğraf daki teorik fiyatın anlamı nedir iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Teorik fiyat, spot fiyatına vade farkı giydirilmiş halidir de bunun nasıl bir teorisi var çözemedim .:he:
Alıntı: Originally Posted by secbul Akinonya büyüsü hala PC imde duruyor..:oleyo: Kentuf gibi biseydi galiba niki abi he
Alıntı: Originally Posted by egemens Kentuf gibi biseydi galiba niki abi he Aynen...Kentuf...
Alıntı: Originally Posted by şahit Teorik fiyat, spot fiyatına vade farkı giydirilmiş halidir de bunun nasıl bir teorisi var çözemedim .:he: Black-Scholes falan filan diye duyduydum. Çok mübarek şeylermiş bunlar.
Alıntı: Originally Posted by secbul Aynen...Kentuf... İki ismin birleşimi Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir