Umut bey merhabalar neden bu kadar dandik hareketleri oluyor. Sürekli bir ARGE var ama ky dostu değil sanki hisse. 50 olsa diye aldım ama çok hantal çıktı
Printable View
Umut bey merhabalar neden bu kadar dandik hareketleri oluyor. Sürekli bir ARGE var ama ky dostu değil sanki hisse. 50 olsa diye aldım ama çok hantal çıktı
Sürekli bir arge olması doğal. Zaten olmaması düşünülemez ama argeye aktarılanların geriye nasıl döndüğü konusunda konuşulabilir.
255.sayfadan geriye doğru okursanız Sn.Lionnes in yazdıkları ile ARGE - Pazarlama ve diğer konular hakkında fikir edinebilirsiniz.
Neden dandik hareket ediyor o konuyu uzun süredir tartışıyoruz. Patron ben karışmıyorum diyor, birileride ( kişi veya kurum) elinde oynatıyor.
Biz yatırımcı için yanlış kağıt değil, potansiyeli olan geleceği olan bir kağıt. Yatırımcı olarka pişman değilim ama bazı orangutan çocukları olan yüksek sermaye sahipleri elinde oynatıyor kağıdı ve buna izin veriliyor.
Bence olay budur. Perşembe cuma hareketi gibi.Bugun ne yapacak bakalım onuda göreceğiz.
YTD.
Bu endekste iyi durdu [emoji6][emoji6][emoji6]
Ytd.
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar bize siber saldırı yapir lutfi emmi bizi hiç korimir..ytd
Merhabalar. Her hissenin bir karakteri vardır. Bazıları karaktersiz diyebilir. Ben 2016 dan beri değişen miktarlarda taşıyorum. Bu süre zarfında karakterini de öğrenmiş olduk. Agresif olmaya gerek yok. Zamanı geldiğinde gitmesini bilir. Son çeyrek Kront için önemlidir. Çünkü bilançosu dönemsel olarak iyi veya kötü gelir. Bir gün gelecek ( bunu başka dönemsel hisselerde yaşadım) artık her dönem güzel bilançolar açıklayacak hale gelecektir. Bize düşen hangi hissede olursak olalım önce hissenin hareketlerini tanımak ve ona göre davranmak. Herkese Bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ABD CAATSA kapsamında yaptırımları açıkladı.
https://www.dunya.com/gundem/abdden-...-haberi-603600
Ameriga daki şirketimizin satışlarını etkiler mi aceba?
YTD.