Daha insaat baslamamis bile
Ne olacagini tahmin edebiliyorum
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Printable View
whatsappta eski mesajlaşmalarımda bizim burada 2019 nisanda 750bine (125bin dolar) satılan evler için şu an 2.2 milyon yazılıyor en az.
230bin dolar.
kiralari da dahil edersek 2,5 senede %100 dolar bazında artış...
Şunların çoğunu yolda görsem asgari ücretli nasıl geçiniyor acaba wah wah derim ama milyonluk ev almak için sıra olmuşlar. Çok değişik bir ülke. Galiba gerçekten
para fışkırıyeeeeeah
Diğer ihtimal de ben bu işten hiç anlamıyorum. Yani bu kadar adam yanılıyor olamaz yaw. Baksana :)
Yatırimci arkadaşlar icin kupon bir tarlamiz var. İstanbul arnavutköy Tayakadin köyunde. Tam olarak istanbul havalimani ile terkos gölünün ortasinda, yani Kanal istanbul manzarali olacak yakinda.Havalimani da 2 dakka.. Çok degil 1 2 yila kalmaz %100 kar edersiniz...
Acil oldugu icin fiyat düşük. Kacirmayin derim....
4600 metre kare.... Sadece ve sadece
46 milyon lira.....
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arsani başka yerde sat burası sarı sayfa değil.
@bzaferb
geçen buna benzer bir şey oldu. bir daire söyeldi emlakçı (benim bütçe üzerinde), şöyle güzel böyle güzel, hemende satılması lazım acil yani, bu fiyata böyle bir şey bulamazsanız, alsatçılar hemen dadanacak zaten vs vs. göstereyim mi size dedi, dur dedim sonra bakarız. "ohooo, sonraya kalmaz o, 3 güne gider zeten". dediğinden bugüne 23 gün geçti ev hala duruyor. :)
Kıcı kirik dairelerin 3 milyon ettiginin soylendigi yerde benim tarlam 46 milyon etmis cokmu hocam :)))
Hemde kuponundan. Ustune 10 tane apartman dikilir. 10 ar daire desen , 100 daire. 5 er milyondan 500 milyon :))
Hesap ortada. 46 milyon bedava sayilmaz mi :D
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi