Bence faiz sebep enflasyon netice .Ben böyle inanıyorum sen inanmazsan inanma .
Ha alan dersen benim de alanım ekonomi şahsen öyle hissediyorum yani kendimi ekonomist olaraktan.
Mesela yani ......
Printable View
İnşallah faiz indirimi kararı veya faiz sabit kararı çıkmaz...Bunun sonucu çok kötü olur...USD açısından demiyorum , Millet bonoya çökerken diğer tüm piyasalar kazığa oturur...
Bügüne kadar coin piyasasında hiçbir işlemim olmadı, yani görüşüm pozisyonumdan bağımsız ... abd'nin derin (bir kısmı) devleti bu coini desteklemeden bu seviyeye ulaşma şansı olamazdı, tehdit olarak algılasalardı bu kadar büyümeden önü kesilirdi... göreceğiz umarım dediğiniz gibi olur
muharrem den bir parça insan onuru olsaydı chp nin karşısına aday çıkmazdı bu muharrem değilmiydi daha önce chp den aday gösterilen saygısızca K Koğluna seçimde aday gösterildikten sonra genelbaşkanlığı bırak ben olayım diyen kişidir böyle terbiyesiz insanları chp ye alanlar hesap vermeli bu muharremin yanındaki yeni yetme zevat muharremin yanından ayrılıp siyasal islamcılara katılmadımı birde ATATÜRK ten bahsediyordu bunlar bu kadar nankördürler ve saygısızdırlar chp gazi mustafa kemal ATATÜRK ün partisidir biz atamıza olan saygımızdan sevgimizden dolayı bu partiye oy veriyoruz chp yönetimi bundan sonra partiye gelip milletvekili olanlara bir yemin metni okutulup yüce TANRI nın ismi ile yemin ettirilmeli yanlış yapanlara maddi cezalar verilmeli imzatılmalı karanlık zihinli kaypak insanlar chp ye alınmamalı hiç kimse atamıza büyük saygızlık yapamaz kırmızı çizgimizdir chp nin hdp ile mesafeli durmalı biz kürt kardeşlerimizle hdp deki pkk sevicileri ayrı tutuyoruz kardeş gibi yaşıyoruz TÜRK katliamcısı arapları ülkemizde istemiyoruz ülkemizi terk etsinler deprem zede insanlarımız yardım çığlıkları atıyor araplar burda işimize aşımıza ortak oluyorlar kürt seçmen asla hdp li değildir bunu çok iyi biliyoruz pkk nın şehit ettiği askerlerimizin cenazeleri gelince mhp nin tetikçi kanadı yeni yetme ruh hastalarını masum işinde gücünde ekmeğinin peşinde olar kürt kardeşlerimizin evlerine işyerlerine saldırdılar kürt kardeşlerimizde kendi içlerine kapandılar ortaya hdp diye bir partiye sığındılar bunu biliyoruz yapılması gereken parti kapatmak değil pkk sevicilere siyasi yasak getirlmeli ensonunda bunlar da anlayacaklar bir tüfekle dağda eşkıyalık yapmanın birsonu yok zamanla evcilleşecekler