yalnız çok güzel örneklerle taçlandırdı, şimdi objektif olarak bakıldığında sn.cumhurbaşkanının başkanlık tasarısını ve yeni anayasayı tane tane anlattığı hususları dikkatlice dinlediğinizde kamuoyunca abartılan özellikle saptırılan bir çok konunun aslında hiçde öyle olmadığını görebiliyorsunuz.
biraz dinlemek anlamak için dinlemek gerek , maalesef muhalefetin don't demekten başka altını doldurarak ifade edebildiği hiçbişiy yok ?
akşam sn.cumhurbaşkanının anlattığı yen anayasa ve başkanlık tararısı her yaştan tc vatandaşının anlayabileceği netlikte ve sadelikteydi ve kulak verildiğinde iddia edildiği gibi baskıcı bir sistemin hazırlığıyla uzaktan yakından alakası olmadığı anlaşılabiliyordu.
yani işte burada samimi ve önyargısız hareket etmek çok önemli.
muhalefet sadece karşı çıkmış olmak için sürekli izmir marşı çalarak atatürk her noktada kullanılarak özellikle gençleri gaza getirerek pay kapma çabası içinde.
işte bu nedenle ben referandum anketlerinin yavaş yavaş iktidar lehinde bir noktaya doğru ağırlık kazanmaya başladığını düşünüyorum şahsi görüşüm böyle. halkımızın kamuoyunun nezdinde bu muhalefetin altını dolduramadığı kampanya nedeniyle iktidar tarafında bir görüş sergileyebilceği ihtimali bana göre ağırlık kazanıyor.
yani sadece izmir marşı çalarak cumhuriyet elden gidiyormuş gibi bir don't kampanyası altı doldurulamadığı için kadük kalmaya doğru gidiyor eski hızı kalmadı insanlar sıkılmaya başladı.
bu halkın içinden bu ülkenin bir ferdi olarak objektif bakmaya çalıştım ve görüşümü paylaştım
saygılar