Erteleneceğinden pek şüphemiz yoktu zaten. Ne olur sizce yarın. Bence az bi yukarı fake atıp geri süzülür.
Printable View
Erteleneceğinden pek şüphemiz yoktu zaten. Ne olur sizce yarın. Bence az bi yukarı fake atıp geri süzülür.
Zıçtı ...temmuza küm öle kim kala mk
Temmuzada olmaz o iş. Büyük alışveriş siteleri kendi dağıtım ağlarını kurdukça kan kaybediyormuş. Önünü görmek için zaman kazanıyor sanki şirket. Kullandığı araçların kullanım ömrü dolalı yıllar olmuş ve hiç acelesi yok.
Sonuçta ihale ertelenmiş...iptal edilmemiş.
23 marttaki ilk erteleme haberinde nolmuş ona bakmak lazım hisse hareketleri açısından.
Adamlar mecbur 3 firma var zaten en az 2 sine yayacak kendi söylemleri, alternatif yok onlar da bu süreçte hazır otomotiv sektörü sıkıntıda kızıştırmak istiyor ama olmuyor yeni ilgi yok kaç firmanın kapasite kullanım oranı %90 boşta sadece karsan herhalde yinede uzaması hisse üzerinde olumsuz etki yapabilir ben 71 den çıkmıştım burda da yazdım geçen hafta, toplu taşıma araç siparişleri tüm dünyada düştü diye..
Spek e mal toplama fırsatı da doğabilir ihale var diye mal gelmiyordu yani iki ihtimal de var ben %70 aşağıcıyım %30 da yukarı ihtimali var. Hala takipteyim temmuz hareketi haziran sonunda olucaktır 1 ay daha sıkıntılı bence
Allah yatırımcılarına bol kazançlar versin
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İhalenin ABD üretim şartı var ha derseniz burda üretilir orda montajlanır burdaki fabrika montaj fabrikası zaten. Bu süreçte ertelenmesi iyi oldu. Morgan olson Ikea nin boşalttığı bir fabrikayı devraldı bu ay istihdam ve eğitim başlayacaktı ama sekteye uğramıştır kesinlikle. Yüksek ihtimalle o fabrika düşünülüyor bu iş için. Bence bu işi yavaştan alma yani sayısız kez her aşamada defalarca erteleme yapmalarının sebebi daha öncede söylediğim gibi önlerini göremiyorlar. Temmuzda fiyat alıp yıl sonuna doğru bahsedilenden çok daha düşük sayılarda taahhüt alip işi paylaştırarak kademeli şekilde devam edeceğiz gibi şeyler zirvalayacaklar.
Bende aşağı salınıp 1 aydan fazla sıkıntılı olacağını düşünüyorum. Hatta çocuk bile düşüş bekler. Ama bunların mesleği ters köşe yapmak değil mi? Ve bu konuda çok iyiler. Biz aha ters köşe yapacak bu tarafa atlayalim dediğimiz zamanda öbür tarafa atıyorlar. Adamların mesleği bu. Bizim tek silahımız sabır ve hedefli strateji. Onu bile elimizden alıyorlar çoğu zaman. Hareketli hafta olacak derken hareketi biz yiyeceğiz gibi yine 🙂
ben devam eden pandemi nedeniyle ertelendiğini düşünüyorum...hisse son günlerde zaten ertelenecekmiş havasında idi...ertelenmeseydi çok agresif çıkışlar görecektik..dün bu havayı görmeme rağmen satıp satmama konusunda teredüt ettim ve satmadım...son iki gündür amerikan sitelerinden bilgi toplamaya çalışıyordum...tabi haberleri çeviri yolu ile türkçeye çevirip o şekilde bakıyordum...
haberlerin birinde usps yetkililerden birisi 2020 yılı yaz aylarında muhtemelen bir sözleşme yapacağız demişti...bende herhalde bu mayıs ayında anlaşma yapılır sonra yaz aylarında sözleşme yapılır diye düşündüm...demek ki gerçek anlaşma yaz aylarında olacak...bu yıl hep ikişer ay ertelediler...karar anı çok yaklaştı bence...şu girdiğim siteye tekrardan girebilirsem o yazıyı tekrardan paylaşmak isterim..orada yaz aylarından söz etmiştiler..
bu gün nasıl davranacak bende çok merak ediyorum...