[emoji1][emoji1][emoji1][QUOTE=Artur;5184971]MRD-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
[emoji1][emoji1][emoji1][QUOTE=Artur;5184971]MRD-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış hatırlamıyorsam 2,80 bandında idi 17 ye kadar yine yüzde 1 çarpmış son saatte😅
onlarca olumlu haberi fiatlamadın ya allah senin belanı versin bundan sonra fiatlasanda gene allah belanı versin pisikolojimizi bozdun boşm masa boşşirketler bile ono katladı sen yıllardır aynı yerdesin sinan ak yüce rabbim seni bildigi gibi yapsın bu yaptıkların yanına kalmasın 2 bin liralık 25 tane şirketi icinde barındıran bir enerji şirketi varmı gene söylüyorum allah belanınızı versin aldıklarınız yidikleriniz zehir zıkkım olsun ytd.
bakın arkadaşlar dün endeks yüzde 2.12 düştü zorlu yüzde beşe yakın düştü bugün acılışta endeks yüzde 2 ye yakınını geri aldı ama zorlu dün karanlık odaya 268 den girdi 265 ten cıktı tam bir yıkım tam bir ********likti öncelikle bunu yapanlaraın güzel allahım belalarını versin bu adi insanlar kimse şimdi ise endeks yüzde 2 ye yakın seyrediyor karanlık odadakini alamadı nerde adalet arayın şirketi ben şu an aradım yemekteler dediler ama saat 2 ye yakın gene arayacagım şirket battımı diye soracagım hergün enerjiler yüksek pirimler yapıyor bakın şu an bile cogu enerji hissesi yüzde kac artıdalar sadece bu ahlaksız hisse böyle gencler spk yı arayın şikayet edin başka yolu yok bunlarla telefonla hizaya gelmezler saat 2 gibi arayacagım ama boşuna olacak ytd.
bir saate tam 3 defa aradım acan yok santralden başak hanım bu konularla ilgileniyor diyorlar ama acan yok işe gelmezlermiş evde yatarlarmıppkn y halimize zaten sinan ortalarda yok akşam oldumu bir gap haberi şu kadar para ödedik ama yatırımcının vay haline bu adamları spk ya degil savcılara şikayet etmek lazım onca haberler basında dolaşıyor ama bunlarda bir tane kap haberi yok ytd.
Son saat ekstra çalmaya devam, ertesi gün de sanıyoruz hisse artıda bedelli ye 1 liradan gir bu hareketle 50 kuruşa hisse satarsın bedelli sonrası
Zoren iyiyse niye artmiyor
Sahibi peruklu
Vesbe de onun o artiyor misal
Yada vestel
Bizde zoren aldik en buyuk sebep dolar dusecek daha da favok zaten iyiydi.. butun enerjiler uctu buda ederine gelecek ama oyle olmadi %15 zarar var.. nerden doner dondugunu gordugumde ortalama yaparim ama su an degil
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben uzun vadede bu alımların da mükâfatını alacağımızı düşünüyorum, doas da 3-4 liralardaydi işleyiş pozitife dönünce herşey ederine kavuşuyor,zoren borcu biraz azalatacak bir de zoryen olayı var ordan da gelir gelirse giderleri daha sağlıklı yönetebilirler, ama bugünler için haklısınız tahtadaki son saat basma hareketine dikkat çekme nedenim malı toplayıp hisseyi baskılayan bir operasyon hissetmem, düştükçe ilave etmek bedelli için maliyeti arttırıyor, bende beklemeye aldım kendimi