ödenmiş sermayesi sadece 35 milyon ve halka açıklık kısım sadece %40 olan karlı bir hissede ileriki zamanlarda satışa çıkacak o lotlar pek de önemsenecek lotlar değil bence...bence sıkıntı yok...satan olursa muhakak alan da olur...
Printable View
ödenmiş sermayesi sadece 35 milyon ve halka açıklık kısım sadece %40 olan karlı bir hissede ileriki zamanlarda satışa çıkacak o lotlar pek de önemsenecek lotlar değil bence...bence sıkıntı yok...satan olursa muhakak alan da olur...
Hiç problem değil. Daha da iyi olacak bence arkadaşlar. Bu kişi şirketin hakim sahibi değil. Derinlik artar. Halka arz gibi düşünün. Şirkette bir problem yok. Katmercilerde ki gibi 10 lira olunca satacağıma benzemiyor. Paraya kişisel ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu haber beni hiç üzmedi.
Kaç gündür dem vurduğum soru işareti bu konu işte. Daha evvel 550 bin lot mal sattı bu arkadaş. Toplantılarda maddelere şerh koyan kişi. Dün sn.izci size sorduğum aslında temel konu da buydu. Belki tartışırız demiştim grup olarak. Neyse hikaye şu daha evvel aynı kişi 1.72 - 74 arası 550 bin mal verdi. Ne hikmetse bu miktar mal, piyasada işlemlerin zayıf olduğu zamanda lop diye el değiştirmişti. Şimdi aynı amca mal satıyor yine. Bu 550 bin mal ne hikmetse geçen Toplam Fark elindeki mal miktarı ile aynıydı, sonra deltaya geçti. Toplam fark 100 bin kaldı. Ben bu olayı 2 türlü değerlendiririm. Ya amca bozuştu çıkıyor şirketten, yada piyasadan yeterli mal toplayamadıkları için bu malı sürüp katalizör etkisi yaratacaklar. E bu kadar şirketi pohpohladık, niye versin malı herif? Bir de bu kadar rahat piyasada alıcı yokken mal verebilmek nasıl birşey? Kim alıyor, kim saklıyor, hareket öncesi sandıktan kim çıkarıyor? Takip edilmediğini sanmasınlar. YTD
Arkadaşlar bu Kap haberinin hisse üzerinde niye olumsuz etki yaptığını çok basit bir dille açıklayabilir misiniz ?
Spek için iyi bir fırsat oldu gibi... İyi döktü milleti....
Olabilir. Belki ıcerdeki muhalif kanat. Belkide kamuya öcü gösterdikleri biri
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydi Silver-can, senden bugün 2.60 üzeri bekliyorum. inş.