Dolarda 1 sene düşüş bekliyorum.graph ler de gözüküyor [emoji41][emoji6]
Printable View
Dolarda 1 sene düşüş bekliyorum.graph ler de gözüküyor [emoji41][emoji6]
Amb kararına yaklaşık 40 dk kaldı,
bizim piyasa da fed kadar etki etmez ama
extreme bir karar gelirse de
bir git gel yaşanabilir...
Sayın Ahme'nin dün paylaştığı USD faizleri neden silindi?
http://www.bloomberght.com/haberler/...yil-baslayacak
Daha yeni başlıyoruz demiş fitch !!
Ah yesinler onlarin sikilastirmasini. 10 yildir ayni muhabbet. 2008 de ne oldu da faizleri 0 ladilar. Bankalardaki hasarin yarisini bile kapatamadilar henuz nereye sikilastiriyormus?
Ekonomileri pamuk ipligine bagli, bir daha resesyona girerlerse eksi 5 mi yapacaklar faizleri?
Gecin bu cektik cekecez parayi hikayelerini, adam parayi surmus, okutmus. Deli mi bir de uzerine faiz odeyip geri cekmeye calissin. Amerikanin 800+ milyar dolar acigi ve 20 trilyon dolar da kamu+hanehalki borcu var. 1 puan artis 200 milyar eder. Topla 1 trilyon dolar yillik.
Ama adamlarin hakkini yiyemem, cok iyi oynuyorlar. 10 yildir ha bugun ha yarin geri cekilecek bu paralar diye.
Vakıfbank ile çıkış şartlarınızda değişim oldumu diye sordum yok
neye göre kaç para diyorum genel müdürlük diyor
iğrenç banka kanımca.
Arkadaşlar, mevduat işi enflasyona karşı korumuyor, ezdiriyor parayı. Ben son 4 aydır tefas üzerinden teb yabancı yatırım fonu, azimut pyş yabancı fonu ve akbank yeni teknoloji yabancı fonu gibi değişik fonlardan alıp sattım. Çok iyi kazandım ama çok stresli.
Şöyle ki ; bugün saat 13:30 a kadar verdiğin al yada sat emri ertesi gün açıklanan fiyattan işlem görüyor. Bu işte kafadan risk. Sonra yabancı yatırım fonu olduğundan dolar ile fiyatlanıyor. Bizim al ya da sat işleminde dolar / tl iyiyse kazanç iyi, kötüyse zarar .