YKBNK Unicredit hisseleri satılırsa bu seviyelerden olmaz gibi geliyor ? Hee satış olur mu bilmem.
Printable View
YKBNK Unicredit hisseleri satılırsa bu seviyelerden olmaz gibi geliyor ? Hee satış olur mu bilmem.
Yapı kredi ye 1 yıl vadeli yatırım yaptım hayırlı olsun paydaşlarla bol kazanç ve selamlar
Malda yalan mülkte yalan var sende biraz oyalan
vay be...
1.72 ol. sonra 1,67'e süzül. sonra yallah 1,61.... 11 kademe :drunk:
tek kalem yüklü güren(ler) varsa bu ayaga zor kalkar heralde yoklayım dedim ama sanki yüzbinler milyonlar havada ucusuyor sanki yanlısmı anladım...
1.59 altında sayımcıların beklediği 1.36 ve çevresi büyük alım ortalamaları için ideal seviyeler olur.
tüm tahtalar ppk öncesi önceki diplerine yakın seviyelere çekilmiş durumda.
açıkçası ben daha kötü performans bekliyordum şimdiye çoktan 0.80 lerden mal alıyor olmalıydık gündem ve haber akışına göre.
acele yok 1.25 altında iki katı mal alımlarına geçip takasta şuan ilk 25 içindeyken ilk 15 lere sokmayı düşünüyorum akino menkulü.
finansman hazır yeterki vermek kol kesip çıkmak istesinler piyasadan. bu piyasa değerinden adam satıyorsa vardır bir bildiği hikayelerine karnımız tok.
Bugün bir arkadaşımı daha soktum ykbnk sına. hamal lazimmmiş dedi geldi.
Bu kadar malı nerden alacaksın geri çok merak ediyorum tahta yapıcı dört beş taban yapta panikleyip verelim ahahaha.
çok pis yamulttun bizi tahta yapıcı taşıma maliyetimle maliyetim 3.5 lira oldu.
bu fiyatlardan almaya devam eden aşağı fiyatlardan da katlayarak almaya devam edecek.
benim gördüğüm şekil bu akinonyanın işi bu.
dibi neresi bilmiyorum bilsem fullerim.
tahminim benim tahta yapıcı çıldırmış durumda ne yapar belli olmaz tabanları sağlam saflarla tutmalı.
kalkışma olursa anında malı alıp paket yapmalı.
yemezse aynı şekilde bastığı gibi kaldırabilirler.:plc: