Biraz hareketlensin 'ben demiştim' diyerler ortaya çıkar:)
Printable View
Biraz hareketlensin 'ben demiştim' diyerler ortaya çıkar:)
Bir kişi der
Emek kagitta misin degil misin kagitta degilsen suyu bulandirma cek git
Atlasın hareketi hep aynı sert yukarı ve yavaş gevşeyerek aşağı...Bu hareketi kısa ve orta vade de sergiledi...Şahsi düşüncem yukarı çıkarken sattıklarını aşağı seviyeden yerine koyuyorlar.Aradaki miktarda alım yapan günlükçülerin düşüyor diye zararına sattıklarıyla bu işlemi devam ettiriyorlar.Grafiksel olarak olumlu bir ivme var.Ama bu hareketleride görmeye devam edeceğimizi düşünüyorum.Sert yükselişler ama gün sonu küçük çaplı artı kapatmalar olabilir.Bunu orta vade de geçmişte gördük.Uçacak kaçacak diyenlere itibar etmeyin.Açın biraz grafik okumaya çalışın.Güncel haberleri takip edin.Gelecekle ilgili beklentilerinizi analiz edin.Uygun seviyelerden maliyetlenin.Ve lütfen biri dediği için alim satım yapmayın.Kimse size para kazandırma sevdasında değildir.Herkes önce kendi hesabını düşünür.Unutmayın herkes bu işe para yatırıyor ve bu para sizin için kimbilir ne kadar değerlidir...
Sevgili dostlar bu anlattıklarim benim içinde geçerlidir.Sağlıcakla kalın...
Kağıttayım suyu bulandıracak ne yapıyoruz.Ben dedim diyenler çıkar diyenlere lafın yok ta bir kişi der lafına mı taktın.Babanın tarlasından adam kovar gibi konuşuyorsun.Suyu bulandıracak ne yapıyoruz.Akşamdan beri heyecana gerek yok bir bakalım sakin ol dedim adama ve şu ana kadar benim söylediğim oluyor.Ne yapalım gönlün nasıl istiyorsa öylemi konuşalım yani
Ben direkt isim vererek soruyorum. Sen kendince laf sokuyosun.
Sana birşey diyen yok merak etme Ben laf sokuyorsun dediğin adama dünden beri direk 15 kere birşeyler yazıyorum.Bizde gizli kapaklı birşey yazmıyoruz.GEriye doğru okursan direk adamın yüzüne eleştiriyorum.Bu sayfalarda neden böyle goygoyculuk yapanlar baş tacı edilir anlamadım gitti zaten.