594 milyon TL geldi. Beklentimden bir tık iyi. Arsa satış karı 9 aylıklarda gözükecek. Golda Gıda'nin borçları kapatılınca finansal giderler yükü de azalacak diye umuyorum. YTD
Printable View
bir tavan yapmadan da öylee yat yerinde
20 kirarsa aliciyim
Ortalama 10.5 TL den açmış olduğum buradaki pozisyonumu gayet güzel bir kâr ile kapatıp KONKA'ya geçiş yaptım. Geride de yazdığım gibi borçsuz hale gelen GOLDA'nın halka arzı için her şey hazır ve muhtemelen KONKA'nın sahip olduğu paylar arz edilecek. Tamamen tahmin olup YTD ..
Kalan yatırımcı arkadaşlarıma bol kazançlar dilerim...🙂
bende golda gıdanın halka arzı iççin çok önemli bir dönemde olduğumuzu düşünüyorum olursa grup için harika olur birde kompenin satışı konu olursa daha iyi olur
PD/DD yaklaşık 1.1 seviyesine indi. Bir çok bankadan ucuz oldu. Tekrar pozisyon açtım...YTD
BERA, KONKA'nın sahip olduğu paylarla birlikte GOLDA'nın tamamına sahipliği var. Arsa satışı ile birlikte gıda tarafından da tıpkı kağıt tarafından olduğu gibi hatırı sayılır bir kâr gelecek. Haliyle gayet sürdürülebilir bir kârlılıktan bahsetmek mümkün. Bu da gelecekte ciddi temettü potansiyeli...
İşbu sebeple BERA'nın halen 1 PD/DD çarpanın dan işlem görüyor olması ucuzluğuna işaret eder. Bu arada KONKA pozisyonum baki, 2 hisse de kendine has beklentileri nedeniyle yatırımı hak ediyor bana göre...YTD