Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans 1 itibar puanına 1 fon tavsiyesi der tavsiyeyi özelden gönderirsiniz. Topladığınız itibar puanlarıyla fon alırsınız. Bizim milletin mali kiymetlidir Yazariz Itibar vermez Begenmedim der😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ben niza sevmem, niza çıktımı o başlıktan kaçarım.:oleyo: Dolar başlığında dolar konuşulduğu oluyormu? Ne zaman girsem millet birbirine giydiriyor. Dolardan soğuduk vallahi.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Çiftlik falan var. Hem webster isim değil nik, ordan kurtarır.:kahkah: Bizim laz yöneticiyi geçtiniz, okumanız biraz kıt galiba, orada nickte yazıyor!
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...ICjCJIqJvRWuH8
Alıntı: Originally Posted by Webster Bizim milletin mali kiymetlidir Yazariz Itibar vermez Begenmedim der Önce itibar sonra tavsiye dersiniz. Ama o itibar puanları nakde çevrilebiliyormu bilmiyorum.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by myfinans Dolar başlığında dolar konuşulduğu oluyormu? Ne zaman girsem millet birbirine giydiriyor. Dolardan soğuduk vallahi.:) Yatay gittiği için bu aralar bir birlerine sarıyorlar normaldir. Herkesin hedefi vardı şu kadar olacak diye suya düştü şuanlık.
Bir amme hizmetimiz daha olacak ama su news okumasin diye nereye yazsamki Profilime yazsam girermiki
Alıntı: Originally Posted by myfinans Dolar başlığında dolar konuşulduğu oluyormu? Ne zaman girsem millet birbirine giydiriyor. Dolardan soğuduk vallahi.:) Oluyor, dolar para etmez falan diyor bazı troller, biz de kafa göz Allah yarattı demeden girişiyoruz.:yes: