hayrını görün üstadım.....
Printable View
sadece satarken değil de .hisse diplere düşerken de kademeli alış yapmak da zamana yayarak en güzel hareket olsa gerek....çanak tamamlayıp bir de çanak derinliği gitti fenerin speğini tebrik ediyorum....g.s. Ve bjk de ve t.s. Da tık yok....fener yeni sezon şampiyon olma ihtimalinin yarısını fiyatladı zaten....lig başlayıp beş maçta az çok ligin takımların durumu belli olur...
ÇOK YAZDIM YAHU . KUSURA BAKMAYIN.......
BORSA SABIR İŞİ........
BEKLEYEN SATAN ALAN TUTAN HER TÜRLÜ HAYRINI GÖRSÜN İNŞALLAH.....
y.t.d
Toplam Lot: 18.716.411 Toplam Alış: 9.979.170 Toplam Satış: 8.631.029 Fark (Alış - Satış): 1.348.141
Bu yazacaklarim asla bu basligin mudavimi olan arkadaslar icin degildir
Hisse hizla yukselmeye basladigindan beri bir cok forumda ve guncel hayatimizda iyi ve kotu niyetli kisiler hisse hakkinda yorumlar yapmaya basladilar
Kendinize guvenin. Sonucta Turkiyemizde futboldan anlamayan yok. Takim sampiyon olabilirmi? Pandemi surecinde futbol oynanabilecekmi? Limit sorunu cozulecekmi? Baskanin son senesi, sapkadan suprizleri cikarirmi? Arsa? Tazminat? Vs vs
Birde tabi reel ekonomi, yunanistan, amerika secimleri vs vs vs
Sonucta bilinmeyen cok. Potansiyel riskde getiride buyuk
KYlar olarak kendize guvenin arkadaslar. Bu sorularin cevabini hic kimse veremez. Risk alginiza, beklentilerize ve vadenize gore yakin takipte kalarak kendi kararlarinizi kendiniz verin derim
Tum KYlara saglik ve bol kazanc dilerim
Şu kriz ortamında kimsenin savaşa yelteneceğini düşünmüyorum kaldı ki yunanistanın tasmasını yıllardır elinde tutan avrupa ne zaman biz ayağa kalksak yunanı tek başına bıraktı, bu global kriz ortamında aksinin olacağını düşünmüyorum, ne bizim hükümetimiz ne de avrupa birliği iki nato devleti arasında savaşa sıcak bakmaz, fransa diğer ülkeler gibi içinde bulunduğu krizi kolay yoldan doğal kaynak bularak ikinci bir amerika olma peşinde ama karşısındaki ülke ırak değil Türkiye :)
Hepsini geçtim fransa mı bize ambargo uygulasa sıkıntıya girer yoksa biz mi fransız ürünlerine ambargo uygulasak sıkıntıya gireriz? Adamlar dünya üzerinde şu an ki yaptıkları araba satışını başka hangi ülkede yapabiliyorlar acaba, citroen ve peugeot' un bayilerinde kuyruk var, bizim hangi ürünümüz fransa da böyle satılabiliyor?
Özetle söyleyeceğim macron boş yapıyor ekonomik tehditle bizi düşürmeye çalışıyor ama bizim halk zaten aç kalmaya uzun zamandır alışık, Türkiye' ye ihracat yapan iki üçü fransız firması zarar açıklasın bakın o gemiler nasıl geldikleri gibi geri gidiyor.
Amerikan seçimlerinde zaten başımıza gelenin en kötüsü trump, bütün dünyanın başına gelen en kötü şey trump, gerçekten bundan kötüsü olamaz.
O sebeple bundan aşağı düşmemiz için 3. dünya savaşı olmalı, pandemi dünya nüfusunun yarısını öldürmeli, bulduğumuz gaz çıkarılamadan mucizevi bi şekilde kaybolmalı, ancak o zaman bundan daha kötüye gidebiliriz diye düşünüyorum :D
Zaman daralıyor bugünü saymazsak , 8 iş günü kalıyor geriye diğer takımlarda tık yok yatırımcının beklentiler karşılanmıyor. Bundan dolayı yarından itibaren gsray / bjkas hissedarları Fener e geçeceğini düşünmekteyim . Haftaya şenlik ve daha heyecanlı geçeceğini düşünmekteyim
https://www.youtube.com/watch?v=SqX-I_h7lDM
tavana bu yakısır .28 sampıyonlugun belgesı
Tavandan gerı donduk