Printable View
Alıntı: Originally Posted by memorex TNK mk 13.63 FPK mk 9.50 (tadını kaçırdı fiba):( TZV mk 15.00 çok şükür mahçup olmadım :) Vkt 11,93%
Uzun bi aradan sonra da olsa artı görmek sevindirdi.yüzde 25 zarardaydım kaldı 23
Alıntı: Originally Posted by aliserpil2005 Uzun bi aradan sonra da olsa artı görmek sevindirdi.yüzde 25 zarardaydım kaldı 23 Olmaz ustadim Yuzde 25 zarar varsa cikarmak icin kalanla yuzde 134 kar yapmaniz lazim Yani 2 gitti kalan 32 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Olmaz ustadim Yuzde 25 zarar varsa cikarmak icin kalanla yuzde 134 kar yapmaniz lazim Yani 2 gitti kalan 32 aynen oyle 100 de elli zereri 100 de 200 kar kapatir sunu bilmek cok onemli bu arada verdigim hedef 6.55 tamamlandi bu hafta yeni hafta yeni hedefi verecem:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Olmaz ustadim Yuzde 25 zarar varsa cikarmak icin kalanla yuzde 134 kar yapmaniz lazim Yani 2 gitti kalan 32 😀 Üstad ne olacak nasdaq Trump reis konuşur mu?
Alıntı: Originally Posted by shangil aynen oyle 100 de elli zereri 100 de 200 kar kapatir sunu bilmek cok onemli bu arada verdigim hedef 6.55 tamamlandi bu hafta yeni hafta yeni hedefi verecem:) Ben sana vereyim 7.5 olur mu?
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstad ne olacak nasdaq Trump reis konuşur mu? Kapanisa enaz 4 olmali
Alıntı: Originally Posted by Webster Kapanisa enaz 4 olmali Zor görünüyor üstad ama umudum var